Golfpakket D - 5-daagse Golfreis - West Bohemen - Intensief

5-daagse golfreis intensief golfen in West Bohemen vanaf € 390,- p.p.:

  • 4x Overnachting in een uitstekend **** Wellness hotel Cihelny bij Karlovy Vary
  • Entree tot Wellness centrum van hotel Cihelny
  • 4x Ontbijtbuffet
  • Tee time op de golfbaan Cihelny
  • Tee time op de golfbaan Marianske Lazne
  • Tee time op de golfbaan Frantiskovy Lazne
  • Tee time op de golfbaan Karlovy Vary

*De getoonde prijs is vanaf prijs, vraag via de contactformulier, WhatsApp of e-mail een vrijblijvende offerte aan en ontvang de exacte prijs.

5-daagse golf arrangement intensief golfen in West-Bohemen - Pakket D

Dit golf arrangement 'intensief golfen' is bedoeld voor de fanatieke golfers. U gaat golfen rondom de bekende Karlovy Vary en Marianske Lazne, direct over de Duitse grens. U gaat 4x golfen op de mooiste golfbanen van West Bohemen. Het pakket bestaat uit 4 nachten in **** Welness hotel Cihelny en 4x golfen op de naastgelegen golfbanen.

U gaat golfen op de golfbanen:

Cihelny Golf & Spa Resort Karlovy Vary ligt op een magnifieke plek, namelijk in de vallei van rivier de Teplá in de buurt van Karlovy Vary, ook wel bekend als Karlsbad. Eén van de pareltjes op de course is hole nummer 5 (par 3). Deze ligt namelijk bovenop een rots. De lokale bevolking zegt dat de hole te bespelen is met een putter, maar de kans is groot dat de bal zijn baan verliest. Daarnaast is hole-18 het vermelden waard. Door de stijle hellingen en de vele bunkers is dit een gevreesde hole voor vele golfers.

In het eerste zicht lijkt de golfcourse van Marianske Lazne over niet al te veel uitdaging te beschikken. Het tegendeel is echter waar. De baan vereist zowel precisie als veel technisch inzicht van de golfspelers. Daarnaast kan een golfbaan bijna niet mooier liggen, midden tussen de prachtige natuur.

Als je op zoek bent naar een unieke golfervaring in Tsjechië, dan ben je op Frantiskovy Lazne op het goede adres. De golfbaan is gelegen in een beschermd natuurgebied genaamd 'Hazlov'. De golfbaan werd in 2002 geopend en was in 2009 de officiële organisator van het EPD Tour.

De baan, die er al sinds 1933 ligt, biedt 18 holes ( par 72) en wordt goed onderhouden. Het clubhuis is groot, schoon en sfeervol. Deze golfbaan staat hoog op het lijstje bij golfers en is een van Europa’s meest imposante golfondernemingen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Golfpakket D - 5-daagse Golfreis - West Bohemen - Intensief

Geen gerelateerde blogs