Overige bestemmingen

Overige bestemmingen

Ben je al eens naar Praag geweest of wil je gewoonweg liever naar een andere stad met jouw vrienden, collega’s of familie? Dan vindt je hier de overige bestemmingen van onze geweldige reizen. TsjechieXperience heeft sinds 2020 haar bestemmingen uitgebreid. Deze steden hebben we uiteraard persoonlijk bezocht om ook hier het bekende ‘Praag concept’ aan te kunnen bieden. Iedere bestemming heeft echter zijn unieke mogelijkheden en wat dat zijn? Dat vertellen we je graag!

Andere steden, zelfde concept

Ben jij tevreden over het concept dat TsjechieXperience aanbied, maar wil je even iets anders dan Praag? Goed nieuws, want dat kan! Boek een volledige reis inclusief vlucht, verblijf en programma. Of laat ons alleen het programma organiseren. Alles is mogelijk.

Door een persoonlijk bezoek aan de bestemmingen hebben wij de beste partners uitgekozen. Zo kunnen we jullie verzekeren van een divers en uniek programma. Uiteraard gecombineerd met heerlijk eten en drinken op de meest bijzondere locaties van de stad.

Waarom zou je kiezen voor één van de nieuwe bestemmingen?

Om meer inzicht te geven in de unieke mogelijkheden van iedere stad, schrijven we kort de specialiteit/meeste unieke activiteit uit volgens onze ervaringsdeskundigen:

Als we iets mogen benoemen wat echt uniek is in Riga, dan is het wel een rit met de Olympische bobslee op de bobsleebaan in Sigulda. Zowel in de zomer- als wintermaanden is het mogelijk om te ervaren hoe het is om met een Olympische of fun bobslee over de baan te razen. Met de Olympische bobslee kan een snelheid van zeker 100 km/u worden bereikt. En in de laatste bocht, genaamd ‘de Muur’ kan een G-kracht van 6 bereikt worden. Hoe vet is dat?!

De UFO Skywalk is een onvergetelijke ervaring. Als er iets is wat Bratislava je nooit meer zal doen vergeten, dan is het zeker de unieke mogelijkheid om op 85 meter hoog een skywalk mee te maken. De adrenaline zal door je aderen vloeien en je hartslag zal overuren draaien, maar het zal zeker te weten de moeite waard zijn!

Een excursie naar voormalig concentratiekamp Auschwitz-Birkenau, een indrukwekkende ervaring die al het overige zal doen overstijgen. Een activiteit met zoveel historische waarde is een absolute must voor welke groepsreis dan ook. Of het nu een vrijgezellenfeest, vriendenweekend, bedrijfsuitje of schoolreis betreft.

    • Boedapest

De nieuwste trend Axe Throwing, oftewel bijl gooien. Ervaar de adrenaline tijdens het gooien van de bijl om de targets. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren instructies. Ga de strijd aan met elkaar, gooi de bullseye raak en laat zien wie de beste techniek heeft! De competitieve factor maakt deze activiteit erg leuk om te doen met vrienden of collega’s.

Praag blijft bestemming nr. 1 voor onze groepsreizen

Praag, de hoofdstad van Tsjechië, zal ondanks de uitbreidingen naar andere bestemmingen de absolute nummer 1 blijven als groepsreisbestemming van TsjechieXperience. Hier heeft TsjechieXperience de meeste ervaring opgebouwd in het organiseren van geweldige vrijgezellenfeesten, vriendenweekenden en andere groepsreizen.

Dus ben je nog niet in Praag geweest? Dan adviseren wij eerst naar Praag te gaan alvorens je onze overige bestemmingen bezoekt.

Vraag snel en gemakkelijk jouw reis aan naar één van onze overige bestemmingen

Wil je graag van Riga, Bratislava, Krakau of Boedapest een offerte ontvangen? Vraag hem dan geheel vrijblijvend door te mailen naar info@tsjechiexperience.nl of te bellen via +31(0)6 333 77 269.