Golfbanen

Golfbanen Tsjechië

Tsjechië wordt als golfland steeds populairder. Het land heeft dan ook reeds 97 golfbanen in een prachtige natuurlijke omgeving. De golfbanen in Tsjechië staan bekend om hun ruwe landschappen waarin de banen zich begeven. Voor menig golfer vergt het zowel mentale als fysieke inspanningen om de golfbanen in Tsjechië te trotseren. Mede daardoor is golfen in Tsjechië erg geliefd. TsjechieXperience.nl beschikt over een ruim aanbod aan golfbanen waar u kunt spelen. De golfbanen die wij aanbieden hebben minimaal 18-holes, zodat u geen twee keer dezelfde holes hoeft te lopen om een hele middag te kunnen spelen. TsjechieXperience biedt golfbanen aan in drie verschillende regio’s van Tsjechië: West-Bohemen, Centraal-Bohemen en Praag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Golfbanen Tsjechië: West Bohemen

West Bohemen is een prachtige regio van Tsjechië. Om de magie van West Bohemen te begrijpen moet je er zelf zijn geweest! In deze regio vindt je steden als Plzeň, Karlovy Vary en Mariánské Lázně. In deze regio bevinden zich naast golfbanen ook prachtige kuuroorden waar u heerlijk kunt ontspannen na een dagje golf. Geniet van de luxe wellness faciliteiten die deze regio te bieden heeft. TsjechieXperience biedt in deze regio een verscheidenheid aan golfbanen aan. Oefen op de putting greens of sla je slag op de driving ranges.

Golfbanen Tsjechië: Centraal Bohemen en Praag

In het adembenemend mooie Centraal Bohemen liggen in de omgeving van de golfbanen onder andere het kasteel Karlštejn en Chateau Konopiste. Golfbanen in Centraal Bohemen stralen romantiek uit met de verschillende kastelen en chateaus binnen de regio. Daarnaast kent de regio een ruige landschap met diepe valleien omringd door dichte bossen. De golfbanen in deze regio bevinden zich middenin de prachtige omgeving. Tijdens het golfen kunt u dus genieten van het prachtige uitzicht dat deze regio jou te bieden heeft!

Stel uw golfreis samen met de golfbanen op TsjechieXperience

Bekijk hieronder de beschikbare 18-holes golfbanen in Tsjechië. TsjechieXperience biedt zoals gezegd alleen golfaccommodaties aan welke over minimaal 18-holes beschikken. Zo bent u verzekerd van een heerlijke golfmiddag. De golfbanen zijn gelegen in de regio’s Praag, West en Centraal-Bohemen. Bij iedere golfbaan staat aangegeven hoelang de baan is en welke faciliteiten u kunt verwachten. Zo bent u perfect voorbereid voor uw golfreis met TsjechieXperience. Heeft u vragen? Twijfel dan niet en neem contact op. Bel 010 760 27 96 of mail naar info@tsjechiexperience.nl.