Vrienden- en vriendinnenweekenden

Een vriendenweekend Bratislava

Bratislava zal niet de eerste stad zijn die in je opkomt als je een vriendenweekend gaat organiseren. Maar het is wel een stad die je aandacht verdient, want een vriendenuitje in Bratislava is zeker de moeite waard. Je kunt hier cultuur opsnuiven, genieten van de natuur en daarnaast ook genieten van een nachtleven om u tegen te zeggen. Daarnaast zijn er tal van activiteiten die je in het voren kunt boeken om je vriendenweekend Bratislava een extra boost te geven.

Wat te doen tijdens een vriendinnenweekend Bratislava?

Wanneer je met een groep dames naar Bratislava komt, dan ga je natuurlijk genieten van de stad, van de burcht, de uitzichten en alle moois wat de stad te bieden heeft. Vergeet zeker niet de markten te bezoeken, hier kan je heerlijk rondstruinen en lokale gerechten proeven en ambachtelijke werkjes kopen. Winkelen is voor veel dames een favoriete bezigheid en je kunt heel goed winkelen in Bratislava. Wil je tijdens je vriendinnenweekend in Bratislava even rustig aan doen? Boek dan een Prosecco bike, je geniet van een drankje terwijl je met een gezellig muziekje door de stad heen rijdt. Twee vliegen in een klap!

Een mannenweekend Bratislava – hoe stoer wil je het hebben?

Uiteraard zijn er ook stoere dames die graag dit soort activiteiten willen ondernemen en die zijn net zo welkom. Maar voor een mannenweekend in Bratislava kan je alle kanten op. Wat dacht je van rijden op een tank, schieten met een AK-47 of met een geweer uit de Tweede Wereldoorlog. Als je de adrenaline wilt laten stromen, dan is er in Bratislava genoeg te doen. Bungeejumping vanaf een brug is alleen voor de echte waaghalzen. Daarnaast zijn er ook nog tal van wateractiviteiten te boeken waaronder white water rafting.

Relaxen tijdens een vriendenuitje in Bratislava

Wil je liever wat tot rustig komen tijdens je bezoek aan Bratislava, of juist na een van de adrenaline kicks? Dan ben je ook in Bratislava aan het juiste adres. Wat dacht je van een ritje aan boord van een vintage tram, een tour door de stad op een segway of tickets voor een ijshockeyshow. Tijdens een vriendenuitje in Bratislava is er genoeg te doen en te beleven. Zorg wel dat je in het voren deze activiteiten boekt, zodat je zeker bent dat ze door kunnen gaan.

Vergeet de stad niet tijdens je vriendenweekend

Bratislava is een stad met vele gezichten, en het is aan jullie om te bepalen welke gezichten jullie willen zien. Houd er echter wel rekening mee dat als je in Bratislava bent je toch op zijn minst iets van de cultuur moet gaan proeven. Dat kan ook letterlijk, want vergeet zeker niet om te genieten van het eten en het drinken. Boek een maaltijd met bier, of een bier tour. Wanneer je liever wijn drinkt, dan zijn er ook wijntours te boeken. Met andere woorden, voor de innerlijke mens is er ook genoeg te proeven in Bratislava. Boek een vriendenweekend en geniet van de schoonheid van Bratislava.