Vrienden- en vriendinnenweekenden

Een vriendenweekend in Krakau is altijd een succes

Ben je van plan om een vriendenweekend in Krakau te houden, dan raden we je dat ten zeerste aan. Krakau is namelijk een bijzonder veelzijdige stad waar ontzettend veel te beleven is. En dan maakt het niet eens uit hoe de vriendengroep eruitziet. Een vriendenuitje naar Krakau is namelijk altijd een aanrader. Ook wanneer je met een besloten groep een vriendenuitje naar Krakau wilt doen of juist een mannenweekend in Krakau door wilt brengen. De veelzijdigheid en de lage prijzen maken interessante opties mogelijk

Lage prijzen tijdens een vriendenweekend in Krakau

Ben je van plan om een vriendenuitje in Krakau te plannen, dan hoef je geen enorm budget mee te nemen. De overnachtingen zijn relatief goedkoop, net als het eten en drinken. Dat zie je overigens ook direct aan onze prijzen voor een mannenweekend in Krakau. Ook voor een vriendinnenweekend in Krakau ben je bij ons aan het juiste adres. Ook dan zijn de lage prijzen interessant, want het winkelen is hier bijzonder aantrekkelijk. Net als het eten en drinken overigens. Krakau is een culturele hoofdstad, maar is tegelijkertijd overwegend een studentenstad en nog geen toeristische hoofdstad in Centraal-Europa.

Voor het winkelen, eten en drinken kun je trouwens gewoon op één plek blijven. De Grote Markt is het kloppende hart van de stad namelijk. Hier is 24/7 iets te doen. Van het kijken naar de mensen tot winkelen en van uitgebreid eten tot het complete nachtleven dat losbreekt wanneer de winkels sluiten. Plus de vele verschillende gebouwen die hier te bezichtigen zijn, waaronder het Raadhuis dat door de jaren heen wat scheef is komen te staan. Net de toren van Pisa dus!

Meer dan genoeg uitstapjes tijdens het mannenweekend in Krakau

Tijdens een mannen- of vriendinnenweekend in Krakau is het natuurlijk niet alleen maar stilzitten, eten en drinken. Af en toe is het een stuk aantrekkelijker om ook eens wat te doen. Dit gebied heeft meer dan genoeg mogelijkheden op dat gebied. Zo kun je de uitgestrekte zoutmijnen verkennen die zelfs op de lijst van UNESCO staan. Of wat te denken van een bezoek aan de donkerste dagen van de 20ste eeuw in Europa met een bezoekje aan Auschwitz of Birkenbau? Ook de complete musea die ingericht zijn met dit thema zijn een bezoekje waard wanneer je als vriendengroep interesse hebt voor de plaatselijke en Europese geschiedenis.

Tijdens je mannenweekend in Krakau is een wandeling door de stad ook zeker een aanrader. De vele oude gebouwen die hier nog staan, hebben bijzonder zware tijden gezien, maar staan nog steeds. De prachtige uitstraling van Krakau is een miraculeus geheel, zeker wanneer je op het juiste moment in Polen bent.

Iets meer uitdaging? In de wintermaanden zijn de bergen ten zuiden van Krakau een geweldige plek om te genieten van alle mogelijke wintersporten. In de zomer is dit gebied overigens minstens zo interessant voor de actievere vriendengroepen die naar Krakau komen. De bergen lenen zich dan prima voor lange wandelingen met geweldige uitzichten.

Laat je vriendenweekend in Krakau door professionals regelen

Wil je zeker weten dat je vriendenweekend in Krakau goed geregeld wordt, maar beheers je het Pools niet zo goed? Laat het dan aan ons over. Op onze website vind je uiteenlopende mogelijkheden om een leuk weekend te plannen met je vrienden of vriendinnen. Uiteraard voor elk budget. Wil je meer weten over het aanbod of ben je benieuwd naar wat wij kunnen doen om jouw vriendenweekend in Krakau direct een groot succes te maken? Neem dan vooral eens contact op zodat we je direct van antwoorden en voorstellen kunnen voorzien. Krakau wacht alvast op jou en je vrienden of vriendinnen!