Vrijgezellenfeesten

In Riga vrijgezellenfeest vieren – een ervaring om nooit te vergeten

Wie gaat trouwen, zal vaak uit traditie een vrijgezellenfeest houden. Een laatste mogelijkheid om (bijna) alles uit de kast te trekken voordat je het leven in gaat als getrouwde man of vrouw. Vier je vrijgezellenfeest in Riga, deze bestemming staat met stip op 1! Want naast dat Riga een meer dan geweldig nachtleven heeft, heeft het ook nog eens alles om van je tripje een leuk uitje te maken. Naast de vette clubs en goedkope drank kan je in Riga namelijk ook nog eens genieten van een stad met een rijke culturele geschiedenis. Iets wat je overal terugziet. Van de Jugendstil gebouwen tot aan stranden om uit te kateren, Riga biedt het allemaal.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vrijgezellenfeest Riga – een goedkope break

Hoewel Riga wellicht niet meteen als eerste de naam is die je zal roepen als je een vrijgezellenfeest wilt plannen, is het wel een naam om absoluut in gedachten te houden. Want je kunt voor een klein bedrag naar de Letse hoofdstad vliegen en een verblijf is ook niet duur. Voeg daar aan toe dat het nachtleven in Riga er heftig aan toe kan gaan en dat drank goedkoop is. Dan weet je zeker: je hebt een gouden combinatie te pakken. Voeg daar nog eens een aantal heftige activiteiten aan toe die je met je dames of heren kan gaan doen en je hebt het ultieme vrijgezellenfeest te pakken.

Welke activiteiten zijn er voor vrijgezellen in Riga te doen?

Wat dacht je ervan om met je gezelschap twee dingen in een te pakken, een biertje drinken en tegelijkertijd de stad verkennen? Wel, dat kan met de Riga beer fiets, de bestuurder zal je een uur lang door de stad heen rijden terwijl jullie zelf nog wat beweging krijgen. Een inbegrepen barmeid zal ervoor zorgen dat jullie biertjes op elk moment gevuld zullen zijn.

Wil je graag een feestje vieren nog voordat de clubs opengaan? Een exclusief vervoer van het vliegveld naar het hotel als verrassing of gewoon een pre-club feestje? Huur dan de Riga Party bus, deze komt compleet met een eigen bar, een muzieksysteem om U tegen te zeggen en lichten die niet onder doen voor een gemiddelde club. Laat het feestje meteen beginnen!

Wil je het liever iets wat meer lijkt op een vrijgezellenfeest, of het beeld dat de meeste mensen hiervan hebben? Boek dan de strip sauna of het strip limo transfer. De naam zegt het al beide hebben een exclusieve stripper in het pakket zitten iets wat op de meeste vrijgezellenfeesten niet kan of mag ontbreken. In de strip sauna passen eenvoudig 20 of meer mensen, perfect voor je Riga vrijgezellenfeest. Drink een biertje, ontspan en wacht tot “de vrijgezel” opgedragen wordt zich te melden voor de show.

Het strip limo transfer biedt plek aan iets minder mensen, maar is hierdoor perfect voor de kleinere en intiemere gezelschappen. De vrijgezel zal het ritje van zijn leven hebben, een perfecte manier om je naar een avondje clubben te laten brengen! Wil je een extra danseres tijdens je ritje? Dan kan je die eenvoudig boeken!

Het perfecte vrijgezellenfeest in Riga

Uiteraard zijn er in Riga nog tal van mogelijkheden meer om in Riga vrijgezellen los te laten. Denk aan paintballen, leren schieten of quad rijden. Dus stoere mannen en vrouwen kunnen ook hun hart ophalen. Heb je de dag na je avondje spanning niet zoveel zin om in de stad rond te slenteren? Dan kan je gaan ontspannen op het strand, wil je liever de kater bestrijden met een biertje? Dan kan je die krijgen in een van de vele barretjes die de stad rijk is. Riga en vrijgezellenfeest gaan hand in hand, beleef het ultieme vrijgezellenfeest tegen de beste prijzen.