Vrijgezellenfeesten

Een vrijgezellenweekend Bratislava – welke clubs mag je niet missen?

Nog een laatste weekend in vrijheid en dan is het getrouwde leven een feit. Met ongeveer dat idee gaan steeds meer mannen en vrouwen voor de grote dag nog op een vrijgezellenfeest of vrijgezellenweekend. Hoewel lang niet op elk feest alle bloemetjes buiten de deur gezet worden, kan tijdens je vrijgezellenfeest in Bratislava bijna alles!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Masquerade Club

Een van de hoogtepunten van Bratislava wanneer het gaat om het nachtleven. Ongeacht de gelegenheid, is dit een van de allerbeste plaatsen om een vrijgezellenfeest in te luiden of te houden. Ze hebben een geweldige bar en een dansclub. De bar staat bekend om zijn cocktails die voor speciale gelegenheden extra gepimpt worden.

The Club Bratislava

Nog een club waar je zeker je ogen uit gaat kijken. Hier vind je een schitterend interieur en geweldige muziek. De mix wordt gedraaid door een DJ die ervoor kan zorgen dat je de hele nacht uit je dak gaat. Het is hier wel verstandig om in het voren te reserveren om zeker te zijn dat je binnenkomt.

Moulin Rouge

De naam doet het wellicht al vermoeden, maar dit is een club waar je ook strippers tegen komt. Als je op zoek bent naar een geweldige nachtclubervaring met vrouwelijk of mannelijk schoon, dan is deze club zeker een aanrader.

Strip Club Paradise

Een andere populaire stripclub die zeker niet mag ontbreken tijdens je vrijgezellenfeest in Bratislava. De club is populair vanwege zijn inrichting en de strippers. Wel is het aangeraden om te letten op je drankgebruik, zodat je niet dronken wordt en alle teugels laat vieren.

Messalina Club

Hier is letterlijk alles mogelijk, mag je alle bloemetjes buiten zetten tijdens je vrijgezellenfeest dan is dit zeker de club waar je naar toe moet.

Naast een uitgebreid uitgaansleven in Bratislava kan je ook tal van andere activiteiten boeken om een vrijgezellenfeest of vrijgezellenweekend in Bratislava tot de ultieme ervaring te maken. Wat dacht je van AK-47 schieten, schieten met een geweer uit de Tweede Wereldoorlog, schieten met pijl en boog? Je kunt er ook voor kiezen om te gaan paintballen, of een tank te rijden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om het water op te zoeken en te gaan White Water raften?

Wil je wel graag feesten, maar houd je het feestje liever wat dichter bij je gezelschap en uit de buurt van stripclubs? Denk dan eens na over het boeken van een party boot. In Bratislava is veel te zien en te doen zowel tijdens de uren met daglicht als in de nachtelijke uurtjes – je hoeft je tijdens een vrijgezellenfeest Bratislava echt niet te vervelen. Uiteraard kan je ook een stripper huren om toe te voegen aan je party boot – je kunt het immers zo gek maken als dat je zelf wilt.