Zuid-Bohemen

Golf in Zuid-Bohemen

Op zoek naar een uitdagende golfreis langs Zuid-Bohemen? Met TsjechieXperience golfen in Zuid-Bohemen, maar je kan daarnaast ook door heel Tsjechië geweldige golfclubs, golfbanen en resorts gaan beleven. Als de golfreis specialist voor Tsjechië bieden wij een ruim aanbod aan golfbanen aan waar een green fee en starttijden geboekt kunnen worden. Met een persoonlijke service zullen wij ervoor zorgen dat jullie een geweldige golf ervaring tegemoet gaan. 

Golfbanen in Zuid-Bohemen

Er bevinden zich in regio Zuid-Bohemen niet heel veel golfbanen. Echter als je toch graag golf in Zuid-Bohemen dan wilt TsjechieXperience maar al te graag een aanbod op maat geven. Er zijn 6 fantastische golfbanen in Zuid-Bohemen, waarvan 5 clubs met 18-holes:

  • Golfový club Hluboká nad Vltavou
  • Golfresort Monachus
  • Golf club Certovo bremeno
  • Golf Club Cesky Krumlov
  • Golf Resort Pisek

Golfový klub Hluboká nad Vltavou is één van de mooiste golfbanen uit zijn regio. Samen met Golf Resort Monachus en Golf club Cesky Krumlov kan er een prachtige golfreis door Zuid-Bohemen worden georganiseerd. 

Golf club Hluboká nad Vltavou heeft als voordeel dat de golf course omringd wordt door natuur met op de achtergrond het prachtige kasteel Hluboká. Het kasteel is gebouwd in de periode van 1840 tot 1971 in een neogotische stijl. Het kasteel wordt gezien als één van de mooiste kastelen in Tsjechië.

Ook golf club Ceský Krumlov is immens populair. Golf in Zuid-Bohemen is pas compleet als je in Cesky Krumlov bent geweest. Naast een leuke golfdag kan je vertoeven in het prachtige oude dorpje Cesky Krumlov vol prachtige bezienswaardigheden.

Golf in Zuid-Bohemen: combineren met golfen in andere regio's

Golfbanen in Zuid-Bohemen zijn vrij schaars. TsjechieXperience wilt daarom graag door middel van een combinatie met andere golfbanen uit de overige regio's als West-, Centraal- en Noord-Bohemen de optimale golfbeleving aan zijn golf klanten. Een golftrip vanuit Zuid-Bohemen naar bijvoorbeeld Praag. Een bezoek aan de hoofdstad van Tsjechië is altijd een toegevoegde waarde aan de golfreis. 

Golf in Zuid-Bohemen: voorzie jou reis van de beste services

Wil je graag een buggy, trolley of andere service boeken bij jouw golfdag? Geef jouw wensen door en wij zorgen dat de golfreis tot op de puntjes is geregeld. Een starttijd zoals jij dat wenst en van alle gemakken voorzien. Geniet na het golfen nog even na in het clubhuis of resort ter plaatse en maak tegen betaling gebruik van heerlijke wellness faciliteiten. 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een enkele golfdag of een golfreis door heel Tsjechië. TsjechieXperience zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om de wensen te bespreken en een onvergetelijke reis te organiseren.