School- en studiereizen

Studiereis naar Krakau, heel logisch eigenlijk

Een studiereis naar Krakau is iets dat we steeds vaker langs zien komen. En dat is eigenlijk maar goed ook. Tijdens een schoolreis naar Krakau kunnen alle scholieren zien wat er gebeurt is de afgelopen honderden jaren. De zware druk op Polen is duidelijk terug te zien in Krakau, maar de eeuwenoude gebouwen zijn gewoon blijven staan. Tijdens schoolreizen naar Krakau krijgen alle scholieren een andere wereld te zien. Een wereld die veel verschilt van Nederland, een stad die de culturele hoofdstad van Polen genoemd wordt en waar meer dan genoeg te doen is om activiteiten te ondernemen.

Wat te doen tijdens een studiereis naar Krakau?

Een schoolreis of studiereis naar Krakau kan op veel manieren ingevuld worden. Het is een manier om de scholieren in aanraking te laten komen met de Slavische talen bijvoorbeeld. Het is ook een stad waar vele soorten architectuur samenkomen en waar veel gebouwen te bezichtigen zijn. Of wat te denken van de zoutmijnen ondergronds, die honderden kilometers beslaan op meer dan 300 meter onder de grond? Er is meer dan genoeg te doen om complete schoolreizen naar Krakau te vullen.

Tegelijkertijd blijft het al snel betaalbaar. De prijzen in Krakau zijn namelijk relatief laag. Dat heeft te maken met het feit dat het een studentenstad is. Wellicht leuk om iets te regelen met de studenten in de stad, om de werelden samen te brengen? Eten en drinken is daarnaast ook relatief goedkoop, zodat een studiereis naar Krakau ook in een kleiner budget in te passen is. En met een iets groter budget is er dus veel meer te doen wanneer je kiest voor een schoolreis naar Krakau.

Uiteraard mag Auschwitz niet in de lijst ontbreken. Het is wel goed om de scholieren hierop voor te bereiden. Enerzijds omdat zij dan met enig respect het voormalig concentratiekamp bezoeken, anderzijds omdat niet iedereen hier even goed tegen kan. Geef scholieren vooral de mogelijkheid om dit over te slaan wanneer zij een jongere leeftijd hebben.

Een studiereis naar Krakau regelen

Een schoolreis of studiereis regelen is veel werk. Zeker wanneer het naar een land is waar je de taal niet van kent. We helpen je graag met het selecteren van de accommodaties en het vinden van de juiste activiteiten. Neem vooral eens contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen en kunnen kijken naar de invulling die het beste past bij de klas die jij mee wilt nemen.

Leg ons je budget voor, de leeftijd van de scholieren en de opties die je echt terug wilt zien tijdens de schoolreis of schoolreizen naar Krakau. Wij gaan dan voor je aan de slag en maken er een mooi voorstel van, binnen je budget – zodat je direct aan de slag kunt wanneer je wilt.