Arrangementen

Vrijgezellenfeest arrangement mannen

Op zoek naar het perfecte vrijgezellenfeest arrangement voor jullie mannen vrijgezellenfeest in Praag. TsjechieXperience heeft vijf unieke pakketten samengesteld voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Praag. Deze arrangementen zijn samengesteld op basis van verschillende behoeften van onze vrijgezellengroepen. Er kan al een pakket geboekt worden vanaf €139,- per persoon. Dit is het basispakket inclusief 2x overnachten in een uitstekend 3* hotel, transfer van en naar de luchthaven en een niet te missen Nachtleven tour in Praag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Feest vrijgezellenfeest arrangement mannen

Het vrijgezellenfeest in Praag vieren, kan maar een ding betekenen: feesten! TsjechieXperience zorgt dat er bij aankomst een te gekke Lincoln of Hummer limousine (afhankelijk van aantal personen) klaar staat om jullie naar het hotel te vervoeren. Indien gewenst kan er een prachtige dame het weekend goed inluiden met een verrassende striptease in de limousine. 

In het vrijgezellenfeest arrangement mannenwordt de avond gevuld met een NightXperience tour. Laat jullie kennis maken met 80's bars, stripclubs of dance clubs. Alles is mogelijk tijdens de NightXperience tour. De Nederlandstalige gids zal jullie begeleiden in de zoektocht naar de gewenste club. TIP: doe deze activiteit aan het begin van de trip, zodat je direct weet waar je zijn moet!

Bier vrijgezellenfeest arrangement mannen

Tsjechisch bier is beroemd om zijn kwaliteit en smaak. Een vrijgezellenfeest arrangement mannen mag dan ook niet plaatsvinden zonder bier te hebben gedronken, mits je van bier houdt uiteraard. Op TsjechieXperience kan je kiezen uit twee verschillende bier tours. Er is een bierbrouwerij tour en een uitgebreide biertour inclusief bierproeverij. 

Wat zit er in de uitgebreide biertour: 

  • 8 bier per persoon
  • Toegang tot het biermuseum
  • Bezoek aan kwaliteit bierhuizen
  • Nederlandstalige gids

De bierbrouwerij tour is iets minder uitgebreid en kan geboekt worden vanaf 8 personen. In de bierbrouwerij tour zijn 2 biertjes per persoon inbegrepen. Er wordt net als bij de uitgebreide tour een bezoek gebracht aan kwaliteit bierhuizen. Er zal veel informatie vertelt worden over historie van het magische bier uit Tsjechië. 

Voeg activiteiten toe aan het vrijgezellenfeest arrangement

De vrijgezellenfeest arrangementen zijn pakketten die door TsjechieXperience zijn samengesteld. Echter kan het natuurlijk altijd zijn dat je een extra activiteit wil toevoegen aan het pakket. Je kan altijd bij het aanvragen een extra activiteit aanklikken. Wil je echter direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een vrijgezellenfeest arrangement mannen aan met jouw wensen. TsjechieXperience zal dan een volledig aanbod op maat sturen voor een onvergetelijk feest in Praag.