Excursies

Excursies Praag

Wil je een excursie in Praag boeken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? TsjechieXperience biedt jou en je partner, vrienden en vriendinnen een uitgebreid pakket aan bezienswaardigheden en activiteiten. Ook voor teamuitjes, personeelsfeesten en businessclubs zijn er volop excursies in Praag te boeken. Wil je een aantal excursies met elkaar combineren, dan maken wij graag een offerte voor je op maat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat te doen in Praag: Bijzondere excursies Praag

TsjechieXperience zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke reis naar Praag maakt én dat je van alle bijzondere, avontuurlijke en unieke bezienswaardigheden kunt genieten. Bij het boeken van jouw vakantie naar Praag, kan je één of meerdere excursies als extra optie bijboeken. Ook bieden wij je de mogelijkheid om de excursie apart van jouw reis te boeken of alleen een excursie (zonder reis) te boeken.

Hieronder lichten wij drie bijzondere excursies in Praag voor je uit, zodat je weet welke excursies zeker de moeite waard zijn.

  1. Kasteel Tour Avond

    Een fantastische excursie in Praag die ervoor zorgt dat je de mooiste plekjes van deze stad ziet, is de Kasteel Tour Avond. Onder begeleiding van een gids ontdek je de mooiste plekjes zoals de mysterieuze Burcht, de sfeervolle Karelsbrug en geniet je van een culinair hoogstandje in het toprestaurant van de Ambiente groep.

  2. Rondleiding door de oude stad

    Ben je benieuwd naar het historische deel van de stad en wil je de mooiste en meest magische plekjes van Praag bezichtigen? Dan is deze excursie in Praag, waarbij je dit ontzettende mooie deel van de stad ontdekt, een excursie om nooit te vergeten. Deze tour door de stad kent een aantal hoogtepunten, zoals de Joodse wijk en het Nationaal Theater.

  3. Art Noveau tour

    Tijdens de Art Noveau tour ontdek je de Art Noveau schatten en breng je een bezoek aan het Municipal House. Je krijgt een echt Art Noveau gevoel van creativiteit en bezinning. De tentoonstelling is een echte must-see. Deze excursie in Praag laat je de mooiste kunstzinnige en creatieve locaties in de stad zien.

Specialist in excursies naar Praag

Natuurlijk kent Praag nog veel meer mooie bezienswaardigheden en activiteiten. Voor een unieke excursie of een gehele tour kan je erg voordelig bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in reizen en excursies naar verschillende bewonderenswaardige steden en unieke dorpjes in Tsjechië. Kies je voor een excursie in Praag die geselecteerd is door TsjechieXperience, een reisspecialist met meer dan 20 jaar ervaring, dan ben je ervan verzekerd dat je alle mooie plekjes in Praag zal ontdekken.

Meer informatie over onze excursies naar Praag?

Wil je meer weten over het boeken van een excursie in Praag of wil je een offerte op maat laten maken? Neem dan contact op via info@tsjechiexperience.nl of bel naar 010 760 27 96. Wij helpen je op weg en voorzien je graag van een onvergetelijke reis met excursie naar deze unieke stad van pracht en praal.