Studiereizen

Studiereis Praag

De naam zegt het al: een studiereis naar Praag. Wat is nou precies een studentenreis? Een studiereis wordt georganiseerd door studenten, voor studenten. Tijdens je studie krijg je vaak verschillende keren de mogelijkheid om deel te nemen aan een meerdaagse reis. Deze meerdaagse reis zou zomaar naar Praag kunnen gaan!

TsjechieXperience is een reisspecialist voor Tsjechië. Dit betekent dat studenten die een studentenreis organiseren bij TsjechieXperience een onvergetelijke studiereis Praag kunnen verwachten. De Oude Stad bezichtigen? De Praagse burcht aanschouwen? Of hele leuke teambuilding activiteiten doen zoals een IPad Puzzeltocht of Extreme Raften? Klinkt dit al interessant? Lees dan verder of stuur een vrijblijvende offerte aanvraag in!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten studiereizen Praag

Een studiereis kan bestaan uit twee verschillende soorten reizen. Studiereizen naar Praag kunnen georganiseerd worden als een gezelschapsreis, maar kan ook georganiseerd worden als een serieuze schoolreis waarbij men daadwerkelijk lezingen of trainingen volgt in het buitenland (Praag). 

Beide vormen kennen voor- en nadelen. Een gezelschapsreis draait natuurlijk in de hoofdzaak om plezier hebben en een band opbouwen met de medestudenten. Tijdens een gezellige studiereis Praag worden activiteiten ondernomen ten behoeve van de teambuilding. Perfect hierbij zou een IPad Puzzeltocht, een Trabant rally of Skoda Rally georganiseerd kunnen worden. Spelactiviteiten waarbij samenwerken een must is. Hierdoor leert eenieder de andere studenten beter kennen en wordt deze gezellige studiereis een ongekend succes! 

Echter kan het ook op een serieuze tour. Een studiereis Praag waarbij kennisgemaakt zal worden met de prachtige cultuur en architectuur die de stad te bieden heeft. Leuke excursies naar unieke en prachtige plekken binnen en buiten de stad Praag. Breng een bezoek aan de Praagse burcht of bezoek het romantische Vyšehrad, een adembenemend mooie wijk ten zuiden van de Oude Stad. Buiten deze bezoekjes kunnen er excursies georganiseerd worden naar bijvoorbeeld de Skoda-fabriek of naar Theresienstadt (concentratiekamp uit WOII)

Excursies voor een studiereis of schoolreis Praag

Voor een serieuze studiereis Praag kunnen er onwijs gave excursies georganiseerd worden die de studenten zeker zullen boeien. Afhankelijk van het type studie die de studenten volgen kunnen er verschillende fabrieken bezocht worden. Denk aan de Skoda-fabriek of een Afvalverwerking-fabriek (Milieubewust), zeker milieubewuste fabrieken zijn vandaag de dag hot onder schoolreiizen en studiereizen. Naast fabrieken kunnen er excursies worden georganiseerd naar prachtige locaties welke in het UNESCO werelderfgoedlijst staan vermeld. Excursies naar Theresienstadt (concentratiekamp WO II) of een excursie naar het Strahov Klooster in Praag kunnen vanzelfsprekend ook toegevoegd worden. Er valt genoeg te leren en te bezichtigen tijdens de studiereis Praag. 

Hotel of groepsaccommodatie voor een studiereis naar Praag

Studiereizen naar Praag bestaan niet alleen uit excursies. Er moet uiteraard een geschikte accommodatie gevonden worden voor een heerlijk en aangenaam verblijf in de Gouden Stad. TsjechieXperience heeft directe contacten met verschillende hotelketens, eigenaren van vakantiehuizen en andere accommodaties. Hierdoor kunnen lage prijzen worden aangeboden voor onze studentengroepen in Praag. Er kunnen zowel groepsaccommodaties geboekt worden voor de gehele groep als verschillende hotels. Er kan gekozen worden uit 2-sterren, 3-sterren, 4-sterren of zelfs 5-sterren hotels. Een pension, hostel of vakantiehuis behoort ook tot de mogelijkheden. Graag bieden wij een aanbod op maat aan. 

Complete studiereis of schoolreis Praag boeken met TsjechieXperience.nl

Een complete reis voor studenten boek je gemakkelijk op TsjechieXperience.nl. Dé specialist in groepsreizen naar Tsjechië. Boek alles wat je nodig hebt bij 1 organisatie. Wij kunnen zowel activiteiten, excursies als hotels en vliegtickets boeken voor jullie reis. Dus wil jij volledig ontzorgd worden voor een studenten reis? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan via info@tsjechiexperience.nl of via het contactformulier.