Over ons - TsjechieXperience - dé Tsjechië reisspecialist

Over ons - TsjechieXperience dé Tsjechië reisspecialist

Ik ben geboren en getogen in een tijd waarin Praag niet altijd even toegankelijk was voor bezoekers uit het Westen. Als kind raakte ik al gefascineerd door de stad die - wars van Westerse invloeden - ook wel de Gouden stad wordt genoemd. Aan de hand van mijn vader maakte ik lange wandelingen langs de prachtige gebouwen, over de bruggen over de Moldau en op de vele verborgen pleintjes pauzeerden we even voor een ijsje. Met mijn moeder bezocht ik de markten waar we onze boodschappen deden en koffie dronken met familie. Later bezocht ik met vrienden concerten en voorstellingen in de imposante theaters en ontdekte ik het nachtleven. Maar het liefst trok ik er alleen op uit door de kleine straatjes, op zoek naar de vele parels die Praag te bieden heeft.

Bij het neerhalen van het ijzeren gordijn kon ik toegeven aan mijn nieuwsgierigheid naar andere landen en culturen. De liefde bracht mij naar Nederland, waar ik mijn passie voor en kennis van het prachtige land en stad Praag wilde delen in de vorm van unieke en betaalbare reizen naar Tsjechië. Met TsjechieXperience voegde ik de daad bij het woord.

TsjechieXperience - Tsjechië is voor iedereen!

TsjechieXperience is uitgegroeid tot de specialist in groepsreizen naar Tsjechië. Voor de zakelijke markt bedrijfsuitjes en incentives en voor particulieren groepsreizen met cultureel, sportief, culinair of gezelligheidskarakter. Ons team onderscheidt zich door de combinatie van specialistische landenkennis met jarenlange ervaring in de reisbranche. TsjechieXperience heeft een kantoor in zowel Praag als Rotterdam en een groot netwerk van lokale partners. Gezamenlijk leveren wij impact met volledige ontzorging door de organisatie van groepsreizen uit handen te nemen. Dat doen wij door vliegtickets te boeken, het reserveren van hotels en restaurants, dagprogramma’s te vullen en transfers te regelen. TsjechieXperience biedt expertise en maatwerk met een uniek aanbod, tegen scherpe tarieven. Daar waar je zoekt naar een onvergetelijke reiservaring, dáár excelleert TsjechieXperience als geen ander.

Kan je op de website niet vinden wat je zoekt of heb je vragen? Bel ons dan via +31(0)10-7602796

Ivana Vyskocilova

Ivana Vyskočilová

Eigenaresse

Ik ben de eigenaresse van TsjechieXperience, het moderne, ambitieuze en snel groeiende reisbureau met kantoor in Rotterdam. Mijn geboorteland is Tsjechië (Praag, een van de mooiste steden van Europa). Reizen, en vooral reizen organiseren is mijn missie en passie. Door mijn jarenlange ervaring met een vorige reisorganisatie weet ik alles over reizen naar Tsjechië. Met mijn ervaring help ik je met advies en organisatie van jouw reis. Mijn specialisme zijn grotere groepen, golfreizen en wintersport.

Een perfecte vakantie begint natuurlijk met goede informatie en kennis over uw bestemming en daar ben je bij mij op het juiste adres.

Rémon Hagens

Marketing Manager

Ik ben de Brabander binnen het team van TsjechieXperience. Ik ben verantwoordelijk voor de marketing van TsjechieXperience. Ik hou wel van een biertje en gezelligheid. Dit kan ik dan ook weer gebruiken bij het opstellen van de leukste programma’s voor onze klanten. Ik help de klant graag bij het organiseren van het perfecte reisje naar Praag voor zijn of haar groep! Mijn favoriet zijn de vrijgezellenfeesten en/of vrienden- en vriendinnenweekenden.

Eva Vašutová

Product Manager

Ik ben geboren om te reizen. Er gaat geen maand aan voorbij of ik ga op zoek naar een nieuw avontuur. Bij TsjechieXperience help ik de klant zijn of haar beste reis naar Praag te organiseren! Wie anders, dan iemand die in Tsjechië geboren is, kan je hier beter helpen, toch? Jij bent op het juiste adres om dé beste plekken en leukste activiteiten in Praag en omgeving te ontdekken. Neem contact met ons op en laten we beginnen...