West-Bohemen

Golfbanen West-Bohemen

De mooiste golfbanen West-Bohemen vindt je op TsjechieXperience.nl. Al méér dan 20 jaar organiseert TsjechieXperience de leukste en meest uitdagende golfreizen naar Tsjechië. Een verscheidenheid aan fantastische golfbanen in West-Bohemen, Centraal-Bohemen, Praag en nog veel meer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 9

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 9

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Top 3 Golfbanen West-Bohemen

TsjechieXperience is de golfkenner van Tsjechië. Met persoonlijke kennis van de golfbanen (door er zelf gespeeld te hebben), kunnen wij een fantastische top drie golfbanen West-Bohemen uitlichten. Op deze golfbanen kan je bij TsjechieXperience los een green fee reserveren of een complete golfreis boeken. 

  1. Royal Golf Club Marianske Lazne: onder de golfbanen in West-Bohemen springt Royal Golf Club Marianske Lazne er zeker uit. In 1905 geopend door koning Edward VII en daarmee is de golfbaan de oudste in Tsjechië. De golfbaan in Mariënbad vereist veel technisch inzicht en precisie. Durf jij de uitdaging aan?
  2. Golf Resort Karlovy Vary: een golf resort in Kuuroord stad Karlovy Vary. Voorzien van geweldige trainings faciliteiten en slechts 5 min. rijden vanuit het centrum van Karlsbad. Uiteraard beschikt ook dit golf resort over een heerlijk relax centrum.  
  3. Greensgate Golf & Leisure Plzen - Dysina: in 2017 een nieuwe naam gekregen en daarmee is er een nieuw tijdperk aangebroken voor deze golfbaan in West-Bohemen. Modernisering en klaar voor de toekomst. Een voorbeeld voor de totale ontwikkeling van het golf in Tsjechië. Boek je green fee en reserveer je teetime vandaag nog bij TsjechieXperience!

Wat is er nog meer te doen naast golfbanen West-Bohemen?

West-Bohemen is een prachtig vakantiegebied in het westelijke gedeelte van Tsjechië. Met allerlei wandelroutes, leuke dorpjes, historische kastelen is het gebied méér dan alleen golf. Toeristen vinden het gebied geweldig, met name de échte cultuurliefhebbers. Er bevindt zich namelijk een cultuurcentrum uit de vorige eeuw met theater, musea en verschillende kunstgalerieën. 

Kuuroorden en golfen in West-Bohemen: Karlovy Vary (Karslbad) en Marianske Lazne

Zowel Karlovy Vary als Marianske Lazne staan internationaal bekend als kuuroord. Een golftrip kan dan ook uitstekend gecombineerd worden met een ontspannen bezoek aan een van de kuuroorden in West-Bohemen. Karlovy Vary beschikt naast golfbanen over verschillende sanatoria, pensions en hotels met fantastische wellness faciliteiten. Het bronwater langs rivier de Tepla kan soms wel tot zeventig graden warm zijn. 

De stad Marianske lazne beschikt over een geweldige golfbaan, maar de koolzuurbronnen zijn de oorzaak van de internationale bekendheid van de stad in West-Bohemen van Tsjechië. Daarnaast zorgen de bossen en parken voor een ideale omgeving waarin men kan genezen en tot rust komen.Golfen in West-Bohemen.