Evenementen

Evenementen Praag

Praag is een zeer populaire stad voor een stedentrip of een weekend weg met groep vrienden. De stad staat bekend om zijn prachtige cultuur met gebouwen in barokke en art nouveau stijl. De straten zijn gezellig en de stad is altijd vol met toeristen. In zo'n prachtige stad vinden vanzelfsprekend ook evenementen plaats. De evenementen in Praag symboliseren de fantastische cultuur die deze Stad van de honderd torens te bieden heeft. Op TsjechieXperience vindt je de populairste evenementen, festivals en exposities in Praag. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De populairste evenementen in Praag

Als je een reis naar Praag organiseert is het altijd wel leuk om een bezoekje te brengen aan een evenement. Mits er uiteraard een leuk evenement plaatsvindt. Om dan te weten welk evenement wel of niet de moeite waard is, geeft TsjechieXperience hier even een aantal tips. 

TsjechieXperience geeft een kleine overzichtje van de populairste evenementen in de Gouden Stad:

  1. Praagse Lente: de Praagse lente is een internationaal muziekfestival welke jaarlijks plaatsvindt in de betoverende stad Praag. De Praagse Lente mag zich zelfs benoemen als één van de beste klassieke muziekfestivals in heel Europa. Ieder jaar komen de beste klassieke vertolkers een optreden geven op dit geweldige festival in Praag.
  2. Czech Beer Festival: voornamelijk voor de mannelijke toeristen is dit een geweldig evenement. Een festival vol met Tsjechisch bier, beter kan je het niet treffen. Ieder jaar rond mei vindt het evenement plaats. Wil jij verzekerd zijn van tickets? Vraag naar de mogelijkheden via info@tsjechiexperience.nl
  3. Praagse kerstmarkten: de kerstmarkten uiteraard. Wie rond de kersttijd naar Praag afreist, kan niet om de kerstmarkt heen. De Oude Stadsplein is omgetoverd tot een prachtige kerstfestijn. Met leuke en gezellige kraampjes waar heerlijke traditionele Trdelnik gegeten kan worden. 
  4. Prague Food Festival: de naam zegt al genoeg. Heerlijk genieten van Tsjechische delicatessen. Het festival draait volledig om het Tsjechische eten. Geweldig natuurlijk om mee te maken en te zien wat de Praagse cultuur nu precies inhoudt als het gaat om eten. 
  5. De Europese filmdagen in Praag: een super evenement in Praag voor de echte filmliefhebbers. Ben jij een fan van Europese films? Wil je graag de premières bijwonen van de beste filmmakers uit Europa. Kom dan naar de Europese filmdagen in Praag.

Tickets reserveren voor geplande evenementen Praag

TsjechieXperience is dé specialist voor evenementen, festival en andere exposities in Praag. Wij hebben de directe contacten met organisatoren van verschillende evenementen en kunnen tegen geweldige prijzen tickets reserveren voor de gewenste evenement. 

Laat ons weten naar welke evenement of festival in Praag jullie graag willen gaan en wij doen de rest. Wij zorgen voor de juiste tickets voor de juiste dag en kunnen daarnaast zorgen dat er vervoer wordt geregeld van en naar het evenement. Zo kunnen jullie geheel onbezorgd genieten van een geweldige dag in de Gouden Stad.