Appartementen

Voordelen van een appartement in Praag

Wie een bezoek brengt aan Praag, moet al snel de keuze maken waar te verblijven. De meeste mensen zullen vrijwel automatisch kiezen voor een overnachting in een hotel. Maar naast een verblijf in een hotel kan je ook overnachten in een hostel of een appartement in Praag. Een appartement biedt je voordelen die een hotel of hostel niet aanbieden en vaak tegen een leuk tarief. Reis je met je gezin of met een groep, dan kan een appartement huren een bijzonder goede optie zijn. Niet alleen heb je een plek om te kunnen overnachten, je kunt hier ook tot rust komen in het zitgedeelte of ervoor kiezen om een maaltijd klaar te maken om gezamenlijk in het appartement te eten. Een reis naar Praag met appartement kan dus veel voordelen bieden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe kies je het appartement in Praag dat bij jou past

Hoewel veel mensen denken dat appartementen voordelig zijn omdat ze buiten het centrum liggen, is dat zeker niet het geval. Je kunt ook appartementen in het centrum boeken, en tegen relatief voordelige tarieven. Hoewel niet zo voordelig als een gemiddeld hostel, zijn appartementen vaak goedkoper dan een hotel. Wanneer dit niet het geval is, dan wegen de voordelen van een appartement in Praag wellicht wel op tegen de nadelen van de mogelijke prijs. Want in een hotel is de ruimte die je hebt vaak toch beperkt. Bij een appartement is er vaak meer ruimte én heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de keuken. Zelf een kop koffie zetten in de ochtend kan voor veel mensen doorslag geven.

Kom tot rust tijdens je verblijf in Praag

De juiste accommodatie kiezen, kan voor een heleboel rust zorgen. Want de reis op zichzelf kan al stress genoeg met zich mee brengen. Ga je vliegen of met de auto? Kun je de auto wel kwijt bij het hotel of moet er extra voor betaald worden? Bij de meeste appartementen is een parkeerplaats aanwezig. Ook hoef je bij de meeste appartementen zelf geen linnengoed te verzorgen. Iets wat je in een hostel wel standaard moet doen. Wie een appartement in Praag boekt, kan zeker zijn van een rustige vakantie of een zinderende stedentrip. Het enige wat je moet doen is het perfecte appartement in Praag uitzoeken – en daar helpen wij graag bij. Tijdens je verblijf in Praag is het enerverend genoeg om te bedenken wat je die avond zal gaan eten of wat je die dag zal gaan doen.

Waar moet je rekening mee houden bij het boeken van een appartement in Praag?

Wie gebruik gaat maken van een appartement in Praag, moet bedenken dat in er veel gevallen een borg gevraagd wordt. Deze krijg je na afloop terug als alles in dezelfde staat wordt achtergelaten als dat je het aantrof. Ook is er vaak geen ontbijt aanwezig in de meeste appartementen, maar dit kan echter tegen een vergoeding wel geregeld worden. De bedden in het appartement kunnen zowel één als tweepersoons zijn. Mochten hier wensen over zijn, dan is het ook een kwestie van dit aangeven bij ons, zodat we de mogelijkheden voor je kunnen bekijken in overleg met jou.

Wat mag ik niet missen tijdens mijn verblijf in Praag?

Wie een reis naar Praag boekt, merkt al snel dat Praag een stad is die bijna onaangetast door de tijd gekomen is. Van de Karelsbrug die je alleen te voet kunnen oversteken tot de honderden torens die de stad rijk is. Praag is een stad met een rijke geschiedenis die niet vernield is tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat is te zien aan de monumenten, musea en de diversiteit aan parken en tuinen. Dit zorgt ervoor dat je dagenlang door Praag kunt dwalen om telkens opnieuw dingen te ontdekken.

Praag met kinderen – wat is er te doen!

Wie met zijn gezin in een appartement in Praag verblijft, maakt ongetwijfeld andere uitstapjes dan de mensen die op een vrijgezellenreis zijn of mensen die alleen naar Praag komen. Maar ook voor kinderen is Praag een bijzonder interessante stad. Zo kan je in de stad haaien kijken in Seaworld, krokodillen kijken in de dierentuin of naar het DinoPark. Ook voor gezinnen met (kleine) kinderen is Praag een stad die bij uitstek geschikt is voor een bezoek. Praag is een kindvriendelijke stad waar ook in de diverse eetgelegenheden vaak ruimte is gelaten voor kinderen.

Groepsreis, vrijgezellenfeest of een vriendenweekend

Wie met een groep mensen een weekend weg wil, kan uitstekend kiezen voor de optie van een appartement in Praag vanwege de vele voordelen die dit met zich meebrengt voor groepen mensen. Wanneer je speciale wensen hebt, dan kan je dit in het voren kenbaar maken zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden om dit in uitvoering te brengen. Wil je tijdens je verblijf in Praag op meerdere locaties verblijven bijvoorbeeld, dan kunnen wij je ook advies op maat geven en helpen om de perfecte reis samen te stellen. Alles om een onvergetelijke reis mogelijk te maken.

Boek nu je appartement in Praag

Praag met appartement is een unieke ervaring – een ervaring die wij passend kunnen maken op maat. Heb je wensen over de kamers, het aantal bedden per kamer of iets anders, laat dit ons dan vooral weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Wil je meer informatie over onze appartementen, stuur ons dan een mail op info@tsjechiexperience.nl of bel ons op +31 (0)6 333 77 269.