Activiteiten

Activiteiten in Praag

Op zoek naar leuke activiteiten in Praag om te doen? Op TsjechieXperience vindt je een ruim aanbod aan unieke activiteiten. Voor ieder wat wils van een bier- of wijnproeverij tot aan schieten met echte wapens! Praag heeft zoveel te bieden. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot scale aan directe partners opgebouwd en kunnen wij vele activiteiten aanbieden zoals tours, maar ook groepsreserveringen maken in heerlijke restaurants. Het laatste is namelijk niet in ieder restaurant in Praag mogelijk. 

Wij weten wat het beste is voor onze klant. Door middel van persoonlijke service proberen wij een activiteitenprogramma op maat op te stellen. Wij luisteren graag naar de wens van onze klant. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 78

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 78

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat te doen: leuke activiteiten in Praag

Er zijn zoveel leuke activiteiten in Praag. Heb je altijd als een mee willen rijden of zelf willen rijden in een tank? Bij onze partner kunnen wij een uniek arrangement aanbieden waarbij je met een groep meerijdt in een tank en vervolgens ook nog eens kan meemaken hoe het voelt om met een wapen te schieten (10 losse flodders). 

Als je graag een uitgebreider pakket wilt voor het schieten, dan kunnen wij het Professioneel schieten aanraden. Dit alles gebeurd op een indoor schietbaan in Praag. Professionele instructeurs zal eerst 20 minuten instructies geven om alle veiligheid te kunnen waarborgen. Daarna gaan jullie naar de baan en mogen jullie één voor één gaan schieten met échte wapens (bijv. de AK-47) en echte kogels. Er wordt gericht geschoten op een target. Daarbij worden punten geteld en wordt het een competitie wie het beste kan schieten. 

Uiteraard kan er naast schieten en tank rijden ook veel van de prachtige stad Praag gezien worden. Populaire activiteiten in Praag zijn dan ook de fietstour, de rondleiding door de Oude Stad of een bier- en/of wijnproeverij. Al deze tours worden begeleid door een Nederlandse gids. Zo wordt jij een echte kenner van Praag. Alle bekende en onbekende plekjes van de Gouden Stad kunnen worden bezichtigd tijdens één van de tours. 

Top 10 dingen om te doen in Praag

Door onze jarenlange expertise kunnen wij 10 prachtige activiteiten in Praaguitlichten die je beslist gedaan moet hebben wanneer je afreist naar de Stad van de honderd torens. Daarbij hebben wij gelet op de verschillende categorieën binnen de activiteiten.  

  1. Uitgebreide Tsjechische Bierproeverij: een 3,5 uur durende tour 
  2. Meerijden of zelf rijden in een Tank (BVP of BMP)
  3. Schieten met een AK-47, een .357 Magnum revolver en meer
  4. Limousine service (eventueel met striptease)
  5. Cocktail workshop!
  6. Paaldans workshop!
  7. VIP treathment in één van de populaire clubs in Praag
  8. Gezellige en vooral lekkere lunches en diners
  9. Ipad2 puzzeltocht in Praag - Ontdek de bekende en minder bekende plekjes met deze te gekke puzzeltocht 
  10. Extreme rafting (combinatie met barbecue en/of jacuzzi is mogelijk)

In de bovengenoemde activiteiten staan zowel leuke activiteiten voor mannen als vrouwen in Praag. Mannen activiteiten zijn vaak wat meer adrenaline gericht. Neem bijvoorbeeld het schieten en het tank rijden. Daarnaast is bier de nr. 1 onder de mannen activiteiten Praag. Een bierproeverij, een bier en steak diner of de bierfiets zijn toch wel populaire activiteiten voor mannen. 

Als vrouwen een reis boeken naar Praag, dan willen zij vaak feesten en een beetje kennis op doen van de cultuur in Praag. Het nachtleven is vaak wel het belangrijkste onderdeel van de reis. Een NightXperience tour of een VIP arrangement is altijd onderdeel van de reis. Onze geweldige tours zoals een wijntour of een fietstour worden ook zeer zeker geprijsd door de vrouwen. Sinds kort kunnen vrouwen ook nog leren paaldansen en/of cocktails leren maken door middel van een workshop. TsjechieXperience maakt voor zowel man als vrouwen een unieke reis compleet met de leukste activiteiten in Praag.

Staan jouw gewenste activiteiten in Praag er niet tussen?

Merk je dat jouw gewenste activiteiten in Praag niet in ons aanbod staat? Wil je toch graag per sé deze activiteiten ondernemen? Dan kan je TsjechieXperience altijd vragen het voor je uit te zoeken. TsjechieXperience heeft namelijk directe contacten met partners in Praag. Wij kunnen dan ook bijna iedere activiteit organiseren en zoeken graag voor jullie uit waar jullie de gewenste activiteit kunnen ondernemen, uiteraard tegen de scherpste prijzen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel je vraag geheel vrijblijvend via info@tsjechiexperience.nl, bel naar +31(0)10-7602796 of druk op de paarse button boven de pagina.