Activiteiten

Activiteiten vrijgezellenfeest vrouwen

Wil je een vrijgezellenfeest gaan organiseren in Praag voor vrouwen? Dan kan je hier terecht voor de leukste activiteiten vrijgezellenfeest vrouwen. TsjechieXperience is dé specialist voor vrijgezellenfeesten in Praag. Dankzij directe contacten met partners in Praag, kunnen er fantastische activiteiten aangeboden worden tegen lage prijzen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-8 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Leuke activiteiten vrijgezellenfeest vrouwen voor overdag

Voor in de ochtend en middag kan TsjechieXperience leuke spelactiviteiten, ontspan activiteiten  en sportieve activiteiten organiseren. Als je eenmaal in Praag bent, valt een fietstour of rondleiding door Praag zeker aan te raden. Deze tours worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Zo komt je alles te weten of de bekende, maar ook over de minder bekende plekjes in de prachtige hoofdstad van Tsjechië. 

Ben je misschien niet zo'n cultuurfreak en wil je liever spanning en een adrenaline kick? Dan kan je in de zomer bijvoorbeeld gaan extreme raften. Ook kan er geschoten gaan worden met échte pistolen. Ben jij een stoere tante die altijd al eens heb willen voelen hoe het is om met een AK-47 te schieten? Pak dan deze kans. 

Na een zware stapavond moet er misschien even ontspannen worden. Uitslapen is één ding, misschien de 'vrijgezel' wakker laten worden met een striptease aan bed? Daarna kan je echter een overheerlijke Thaise massage boeken voor maar liefst 60 min. Kom even helemaal tot rust om daarna weer met de voetjes van de vloer te gaan! 

Avond- en nachtactiviteiten voor het vrouwen vrijgezellenfeest

De avond- en nachtactiviteiten vormen misschien nog wel het belangrijkste onderdeel van het vrouwen vrijgezellenfeest in Praag. Voor het uitgaan, kunnen wij als tip geven om de NightXperience tour op de eerste avond te doen. Hierbij ga je met een Nederlandse gids het nachtleven van Praag verkennen. Zo weet je direct waar je ook de volgende dag heen moet gaan om even flink te feesten. Andere activiteiten vrijgezellenfeest vrouwen kan zijn het luxe V.I.P. arrangement in één van de topclubs (Karlovy Lazne, Duplex of KU Bar lounge) in Praag. 

Naast wijn drinken en feesten, kan er ook een flinke dosis adrenaline opgedaan worden in het enige échte spookhuis in Praag. Dit spookhuis is pas in 2017 geopend, maar nu al een ware hype onder bezoekers van Praag. Een angstaanjagende tour door dit spookhuis met acteurs die je de stuipen op het lijf jagen. Voor de leukste activiteiten vrijgezellenfeest vrouwenboek je bij TsjechieXperience.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor activiteiten vrijgezellenfeest vrouwen 

Heb je al vliegtickets geboekt en accommodatie in Praag of moet je het gehele vrijgezellenfeest nog organiseren? Zoek je dus nog leuke activiteiten voor jullie vrouwen vrijgezellenfeest? Vraag dan een offerte aan en TsjechieXperience stuurt een scherp aanbod volledig op maat!