Arrangementen

Vrouwen vrijgezellenfeest pakket Praag

Een uniek pakket voor het vrouwen vrijgezellenfeest in Praagboek je op TsjechieXperience.nl. In het pakket zit 2x een hotelovernachting in een prima 3-sterren hotel en een aantal leuke activiteiten. De pakketten zijn samengesteld op basis van de wensen van jouw voorgangers. De pakketten kunnen daarnaast nog geheel aan eigen wens worden aangepast. Deze pakketten geven je echter een idee wat de reis ongeveer zal kosten, maar natuurlijk kan je ook een pakket direct aanvragen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ideeën vrijgezellenfeest vrouwen pakket

Door de pakketten die TsjecheXperience heeft samengesteld, kan je leuke ideeën opdoen voor het perfecte feest voor jouw vrijgezellenfeest. De pakketten lopen uiteen van basic tot aan veel luxe. Als vrijgezellenfeest specialist voor Praag, hebben wij een fantastisch aanbod van verscheidene activiteiten. Verschillende tours, sportieve activiteiten, nachtactiviteiten en spelactiviteiten. Alles wat
nodig is voor een onvergetelijk vrouwen vrijgezellenfeest pakket in Praag. 

TsjechieXperience heeft sinds kort ook een nieuwe activiteit in het assortiment wat super gaaf is voor jullie vrijgezellenfeest, namelijk een Paaldansworkshop! In groepen van minimaal 6 personen gaan jullie sportief bezig zijn tijdens een workshop voor het unieke paaldansen. Een professionele paaldanser(es) zal jullie helpen deze sport onder de knie te krijgen. 

Vrouwen vrijgezellenfeest pakket Praag uitbreiden of verkleinen

De pakketten die worden aangeboden, kunnen uiteraard nog geheel naar eigen wens worden aangepast. Wij horen dan ook graag wat de wensen zijn met betrekking tot het vrouwen vrijgezellenfeest pakket. Wij zorgen voor een aanbod op maat inclusief accommodatie (hotel, hostel of appartement in het centrum van Praag), activiteiten en indien gewenst vliegtickets. Hierdoor zijn jullie direct voorzien van een compleet vrijgezellenfeest pakket vrouwen. Een uniek vrijgezellenfeest vier je namelijk in Praag. Er zal nog tientallen jaren na gesproken over deze fantastische ervaring. 

Voordelen van een vrijgezellenfeest in Praag

Een vrouwen vrijgezellenfeest in Praag. Ten eerste moet je een budget hebben van ca. 200 euro per persoon. Een bedrag dat niet iedere groep wilt uitgeven voor dit spectaculaire moment een vriend of familie. Echter gaan er jaarlijks tientallen, misschien wel honderden groepen voor dit geweldige feest met vliegtuig of auto naar Praag. Waarom? 

  • Praag is dé stad voor feest en uitgaan!
  • Praag is vol van prachtige bezienswaardigheden en architectonische hoogstandjes 
  • Leuke dagactiviteiten zoals een City Game
  • Uniek!
  • Betaalbaar vrijgezellenweekend

Vliegticket boeken voor het vrouwen vrijgezellenfeest pakket?

Een vliegticket zit niet automatisch binnen het pakket. Deze kan door de groep zelf geboekt worden, maar ook kan TsjechieXperience dit als service voor de klant in het vrouwen vrijgezellenfeest pakket boeken. Vanuit Nederlands is het mogelijk om via Amsterdam of Eindhoven naar Praag te vliegen. TsjechieXperience zoekt voor jullie de goedkoopste optie om te vliegen. Willen jullie graag dat TsjechieXperience de vliegtickets inboekt, dan wordt er gevraagd jullie namen door te geven d.m.v. een namenlijst die wordt doorgestuurd. Er zal een kleine vergoeding worden gevraagd voor deze service.