Pec Pod Snezkou

Wintersport Pec Pod Snezkou Reuzengebergte

Pec Pod Snezkou is een populair schilderachtige wintersportplaats. Het is het grootste skigebied van het oostelijke gedeelte van het Reuzengebergte en er ligt zo’n 5 tot 6 maanden per jaar sneeuw. Pec Pod Snezkou beschikt over 19 skiliften met in totaal 12 km aan pistes. De bergkam waar een groot deel van het gebied zich op bevindt is de grens tussen Tsjechië en Polen.

Skigebied Pec Pod Snezkou

De pistes, in verschillende moeilijkheidsgraden, bieden uitstekende skimogelijkheden voor beginnende en gevorderde skiërs. De pistes zijn allen goed geprepareerd. ’s Avonds kun je skiën op de piste van Javor, de grootste verlichte piste van Tsjechië. Pec Pod Snezkou vormt samen met Velka Upa, Horni Marsov en Janske Lazne de Skiarena Krkonose. Deze plaatsen zijn onderling verbonden via de skibus en langlaufloipes. Ook liggen in dit skigebied een funpark en een halfpipe.

Het magnifieke winterlandschap biedt een gevarieerd aantal prachtige en zeer brede afdalingen. De met sneeuw bedekte hoogvlakte van dit belangrijke skigebied met eenvoudige terreinen op ruime weides van Zahradky en de moeilijkere hellingen van Hnedy Vrch en Javor, garanderen een langdurig seizoen met een grote keuze pistes in verschillende moeilijkheidsgraden. Er is een verbinding tussen Janske Lazne en Pec pod Snezkou, je kan dus van beide gebieden genieten!

Faciliteiten en activiteiten voor een wintersport Pec Pod Snezkou

In Pec Pod Snezkou zijn vele restaurantjes te vinden. Voor de après-ski kunt u terecht in de verschillende kroegen, weinstubes en discotheken die het plaatsje rijk is. Zwem- en fitnessmogelijkheden en sauna’s zijn aanwezig in de plaatselijke hotels. Er is ook de mogelijkheid voor onder meer snowtubing, schaatsen, bowlen en rodelen. Vervelen is dan ook geen optie! De prijzen zijn vriendelijk – een pizza plus halve liter frisdrank bijvoorbeeld heb je al voor niet meer dan vijf euro.

Vakantiehuis, hotel, appartement of pension boeken in Pec Pod Snezkou

TsjechieXperience is dé wintersport specialist voor Tsjechië. Onze specialisatie ligt vooral op de organisatie van wintersport groepsreizen. Echter kunnen ook gezinnen of stelletjes bij ons terecht voor een te gekke wintersport Pec Pod Snezkou in het Reuzengebergte. Een ruim aanbod aan hotels, appartementen, pensions en vakantiehuizen geven de mogelijkheid om een mooie accommodatie te kiezen voor jouw reis. 

Door de directe contacten die door jarenlange ervaring zijn opgebouwd, kunnen wij hele scherpe prijzen aanbieden. Wij organiseren maar al te graag een wintersport vakantie op maat. Naast accommodatie kunnen wij ook skipassen, skihuur en andere services organiseren om de reiziger volledig te ontzorgen! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de paarse button bovenaan de pagina of stuur een mail naar info@tsjechiexperience.nl.