Wintersport

Wintersport groepsreis Tsjechië

Een wintersport groepsreis Tsjechië boeken? Welke groepen op zoek gaan naar de minder bekende Europese wintersportgebieden, wordt zeker beloond in Tsjechië. Wintersport groepsreizen in Tsjechië bestaan uit mooie hellingen, sneeuwparken waar van alles te doen is, prachtige routes door de natuur en sleeavonturen. Je vindt hier ook de langste schaatsbaan ter wereld en de zwaarste hondensleewedstrijd van Europa. Geniet van het berglandschap met besneeuwde bossen, witte velden en bevroren watervallen.

Wintersport groepsreis Tsjechië: een keer wat anders dan Oostenrijk of Zwitserland?

Een wintersport reis naar Tsjechië voor groepen als studenten of families. Het is een keer wat anders dan Oostenrijk en Zwitserland. Uiteraard zijn dat de bekende wintersport bestemmingen dan Tsjechië. Met een groep op wintersport in Tsjechië. Genieten van de après ski, skiën van de prachtige pistes omgeven door adembenemend mooie natuur en slapen in prachtige groepsaccommodaties. 

Het grootste voordeel van de Tsjechische wintersport groepsreis is uiteraard het kostenaspect. In Tsjechië kan je voor veel lagere prijzen genieten van een heerlijk weekje wintersport. Daarnaast zijn de pistes steeds beter uitgerust met moderne apparatuur: er komen steeds meer stoeltjesliften en er worden reeds sneeuwkanonnen gebruikt om de wintersporters in Tsjechië te verzekeren van een prachtig besneeuwde piste. De après ski faciliteiten doen zeker niet onder voor de concurrent en dus kan er na een intensief dagje skiën een koud Tsjechisch biertje worden gedronken.

Bestemmingen wintersport groepsreis Tsjechië

TsjechieXperience biedt wintersportreizen aan voor groepen vanaf 15 personen naar alle populaire ski bestemmingen in het Tsjechische gebergte zoals:

Hiernaast organiseren we ook een snowboardcamp voor iedereen die (beter) wil leren snowboarden. Daarnaast kan er heerlijk geskied worden en ook de langlaufers kunnen zich uitleven tijdens een wintersport vakantie in Tsjechië. 

Er zijn ook tal van groepsactiviteiten die ondernomen kunnen worden tijdens de groepsreis wintersport in Tsjechië. Ga bijvoorbeeld rodelen op de rodelbaan in Spindleruv Mlyn of ga quad rijden in de besneeuwde bergen. Tsjechië heeft zowel voor studenten als families veel te bieden. Een gezellig dagje in het zwembad of een avondje bowlen. Het kan allemaal in de luxe uitgeruste hotels en appartementencomplexen in Tsjechië. 

Aanbod op maat voor een wintersport groepsreis naar Tsjechië

Willen jullie graag een vrijblijvende offerte ontvangen om te ervaren hoe het wintersport groepsreis Tsjechië er aan toe gaat? TsjechieXperience helpt je graag en afhankelijk van jouw wensen, sturen wij een aanbod zoals geen ander! Een groepsaccommodatie waar jullie met de hele groep kunnen verblijven is nog niet zo makkelijk. Dé specialist gaat voor jou op zoek! Verschillende topaccommodaties in skigebieden van Harrachov, Spindleruv Mlyn, Bozi Dar en nog véél meer. Stuur snel je aanvraag in  via info@tsjechiexperience.nl of bel direct op +31(0)10 760 27 96.