Centraal-Bohemen

Golfen Centraal-Bohemen

Golfen in Centraal-Bohemen doe je met TsjechieXperience. De golfreis specialist voor het land Tsjechië. Centraal-Bohemen beschikt over maar liefst 19 golfbanen, waarvan 1 golfbaan met 36-holes (Golf Resort Konopiste), 2 golfbanen met 27-holes (Panorama en Karlstejn), 10 golfbanen met 18-holes en 6 golfclubs met 9-holes. TsjechieXperience focust zich alleen op de golfclubs in Centraal-Bohemen met 18 of meer holes. Met 19 golfbanen in Centraal-Bohemen is de regio de absolute nummer 1 met de meeste golfbanen van Tsjechië. Maar waarom is deze regio zo geschikt voor een golftrip?

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Golfen in Centraal-Bohemen: regio midden in Tsjechië

Centraal-Bohemen heeft de toerist en golfer veel te bieden. Het middelpunt van de regio is uiteraard hoofdstad Praag. Echter willen wij jullie nu even kennis laten maken met de andere hoogtepunten uit voor het golfen in Centraal-Bohemen. Door de regio lopen een aantal rivieren als de Elbe, Moldau, Jizera en Berounka. Deze komen alleen op één punt samen en dit levert een prachtig gebied op voor watersportliefhebbers. Buiten de steden als Mladá Boleslav, Praag, Kutná Hora, Melnik, Kolín, Beroun en nog veel meer, kan je genieten van een adembenemend mooie natuur die het land Tsjechië te bieden heeft. 

Prachtige natuur aanschouwen met golfen Centraal-Bohemen

Wanneer je gaat golfen in Centraal-Bohemen, kan je naast het golfen ook heerlijk rondreizen door de regio. Centraal-Bohemen heeft namelijk nog veel meer te bieden dan alleen de mooie golf resorts en golfbanen. Neem bijvoorbeeld Ceský Kras, dit zijn kalkhellingen die vol staan met loofbomen en andere wilde platen. 

Daarnaast kan er gezwommen worden in zowel Kokorinsky Dul (een beschermd natuurgebied langs de rivier Psovka) en het Slapy Meer (een stuwmeer in de Vltava). Beide gebieden worden veel bezocht door de stadse mensen uit Tsjechië. Combineer jouw golfreis dus met een heerlijk uitstapje in het mooie natuurgebied van Centraal-Bohemen.

Kastelen in Centraal-Bohemen: Golfen op Golf Resort Karlstejn

Golf je in Centraal-Bohemen, dan kan je niet om de vele kastelen heen. Prachtige kastelen die het gebied sieren. Als golfer moet je beslist op Golf Resort Karlstejn zijn geweest. Gekenmerkt door Kasteel Karlstejn golf je op de meest spectaculaire golfbaan van Europa. In het pittoreske landschap van Centraal-Bohemen met kasteel Karlstejn op de achtergrond kan je hier proberen een Hole-in-one te slaan. Het golf resort is voorzien van alle mogelijke wellness faciliteiten om heerlijk tot rust te komen na een dag golfen. Uiteraard met golfen Centraal-Bohemen zijn er ook genoeg andere opties. TsjechieXperience helpt maar al te graag een perfecte golfreis samen te stellen.