Praag

Golfbaan Praag

Wil je graag gaan golfen in Praag? Dan vind je hier de beste golfbanen, golfclubs en resort in de regio Praag. Wanneer je spreekt over een golfbaan Praag, dan hebben wij het voornamelijk over Golf Club Prague City en Golf Resort Black Bridge. Dit zijn de twee parels uit de golf regio Praag. Via TsjechieXperience boek je snel en gemakkelijk een green fee en in samenspraak regelen wij de perfecte teetime voor jullie. Wil je een kant-en-klare golfreis naar Tsjechië aanvragen? Kijk dan eens tussen onze geweldig aanbod aan golfarrangementen. Met alle zorg speciaal voor jou samengesteld!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Golfbaan Praag: de beste golfclubs in regio Praag

TsjechieXperience wilt een zo'n goed mogelijk aanbod voor iedere golfspeler. Er worden dan ook alleen golfbanen aangeboden met een minimum van 18-holes. Graag lichten wij de twee top golfbanen in Praag voor je uit:

  1. Golf Club Prague City: een golfbaan in Praag die is geïnspireerd door Schotse en Ierse karakteristieken. De fantastische 'spill offs' kenmerken deze baan. De clubhuis faciliteiten zijn fantastisch. Zo is de Bistro Jan Paukert Restaurant een naam op zich. Niet te vergeten de beroemde 'Himalaya' putting green, die uiteraard zijn naam te danken heeft aan de geweldige heuvels. 
  2. Golf Resort Black Bridge: een andere topper onder de golfbanen in Praag. Volledig uitgerust met resort, bijkomende faciliteiten als een Kid's club en fysiotherapie, is dit een zeer luxe golfbaan Praag. Slechts 50 km vanaf het centrum in Praag. De appartementen bevinden zich midden op de golfbaan en kunnen in een Stay & Play arrangement geboekt worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden via +31(0)10 760 27 96, mail naar info@tsjechiexperience.nl of vul ons contactformulier in. 

Golfbaan Praag arrangement 

Als je verblijft in Praag hoef je natuurlijk niet per sé in de regio Praag te golfen. Zo staan met name regio's als West-Bohemen en Centraal-Bohemen bekend als echte golfwalhalla's. Prachtige golfbanen als Albatross Golf Resort, Panorama Golf Resort, Golf Resort Karlstejn en nog vele andere zijn een must voor iedere golfspeler. Een combinatie van prachtig natuurlandschap en een uitdagende golfbaan.