Cihelny Golf Resort - Green fee 18-holes

Het Astoria Golf Resort Cihelny bevat een master 18-holes baan en 9-holes pitch & putt baan. Deze zijn gelegen in het prachtige natuurlandschap van Cihelny vlakbij Karlovy Vary. In 2005 werd de golfbaan zelfs uitgeroepen tot Golfbaan van het jaar door de prestigieuze Golf magazine van Golf Digest C&S. Voor Golfspelers zonder HCP is er een 9-holes pitch & putt baan en een driving range aanwezig.

Naast de golfbanen is er een 4-sterren hotel met spa faciliteiten. Het Golf Resort biedt ook de mogelijkheid tot verblijf bij de golfbaan. U kunt hier dus heerlijk ontspannen van een massage in het wellness centrum.


Specialiteiten:

✓ 18-holes Schotse golfbaan

✓ 9-holes golfacademie

✓ Resort met luxueuze wellness en conferentie zalen in moderne stijl

✓ Gelegen op een prachtige locatie in het buitengebied van Karlovy Vary

✓ Uitmuntend restaurant


Kenmerken:

✓ Lengte van de golfbaan: 5.392 meter

✓ Afstand tot Praag: 135 kilometer 

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Golfen in Karlovy Vary: Cihelny Golf resort

Cihelny Golf & Spa Resort Karlovy Vary is gelegen in de vallei van rivier de Teplá in de buurt van het kuuroord Karlsbad. De prachtige golfparadijs is ontworpen door één van de belangrijkste personen in de geschiedenis van golf, namelijk Gary Player. De beroemde golfspelers en golfbaan architect staat ook wel bekend onder zijn bijnaam 'The Black Knight'. Hij is één van de grondleggers van de prachtige 18-holes baan (PAR 70) in Karlovy Vary.

De oefenfaciliteiten op Cihelny Golf & Spa Resort zijn fantastisch. Er is een 9-holes beginners academie die zeer geliefd is onder de beginnende golfers. De grootste oefenfaciliteit van Europa is voor beginnende golfers zonder handicap. Er zijn zeer goed gekwalificeerd instructeurs aanwezig voor zowel beginnende als gevorderde golfers.

De mooiste holes van Cihelny Golf Resort?

Eén van de pareltjes in hole nummer 5 (par 3). Deze ligt namelijk op een rots. De lokale bevolking zegt dat de hole te bespelen is met een putter, maar er bestaat de kans de bal zijn baan verliest. Er wordt dan ook zeker aangeraden een aantal extra ballen mee te nemen. Dit omdat het tweede gedeelte van de 18-holes baan veel water hindernissen bevat. Daarnaast is hole-18 het vermelden waard. Door de stijle hellingen en de vele bunkers is dit een gevreesde hole voor vele golfers.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cihelny Golf Resort - Green fee 18-holes