Golfarrangementen

Golfarrangement in Tsjechië

TsjechieXperience is al méér dan 20 jaar de Tsjechië golfreisspecialist van Nederland. Door directe contacten met golfbanen in Tsjechië kunnen wij de beste prijs aanbieden aan onze klanten. Door de jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat we op ieder golfbaan hebben gespeeld. Met deze kennis kunnen wij jullie de beste golf arrangementen aanbieden in Tsjechië. Het golfweekend of week zal bestaan uit 1 of meerder overnachtingen in prachtige Golf Resorts, welke zijn voorzien van allerlei luxe wellness faciliteiten en uiteraard mogen de green fees voor het spelen van golf niet ontbreken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prachtige Golf Resort in jouw golfarrangement Tsjechië

Geniet van een unieke golfervaring in Tsjechië. Mede dankzij de fantastische ontwikkeling in het nieuwe 'Golfparadijs' kan je nu genieten in prachtige golf resorts. Het grootste gedeelte van de golfresorts bevindt zich toch wel in West- en Centraal-Bohemen. Desalniettemin kan men uiteraard ook in regio's als Praag of Noord-Bohemen terecht voor een ongekende golfervaring. Hieronder zullen wij enkele golfresorts toelichten voor jouw golfarrangement Tsjechië:

  • Panorama Golf Resort: een prachtige golf resort met maar liefst 27-holes. Daarnaast een prachtig luxe clubhuis. 
  • Konopiste Golf Resort & Spa: gelegen in Centraal-Bohemen is dit één van de meest bekende golfbanen van Tsjechië op internationaal gebied. Mede te danke aan het fantastische Konopiste Kasteel op de golfbaan.
  • Golf Resort Karlstejn: Nog een prachtig kasteel. Niet zomaar een, nee een machtig groot kasteel. Vanaf de golfbaan heb je een fenomenaal uitzicht over Kasteel Karlstejn. Een unieke belevenis tijdens jouw golfreis in Tsjechië. 
  • Golf Resort Frantiskovy Lazne: een relatief jonge golfbaan, namelijk in 2002 geopend. Zeer populair op internationaal vlak.
  • Albatross Golf Resort: in 2009 pas geopend. Voorzien van alle luxe faciliteiten met een overdekte driving range en een prachtig resort. Al meerdere jaren European Tour Destination en nog zeker tot 2018. 
  • Golf Resort Karlovy Vary: in Karlovy Vary (Karlsbad) vindt je dit prachtige golf resort. Geweldige faciliteiten als een indoor trainingsfaciliteiten inclusief simulatoren en een heerlijk relax centrum.

Stay & Play golfarrangementen Tsjechië

De term is in de golfwereld lang en breed bekend. De Stay & Play golf arrangementen. Een combinatie van golf met een overnachting in het Golf Resort. TsjechieXperience heeft een prachtig aanbod met unieke Stay & Play arrangementen. Wij nemen de volledige organisatie van jouw golfreis uit handen. Geef het aantal personen, de reisdata en uiteraard de wensen aan met betrekking tot extra opties en tee times. TsjechieXperience doet vervolgens de rest!