Transfer Praag (max. 4 pers.)

Boek voor jullie reis simpel een transfer vanaf het vliegveld naar het hotel in het centrum van Praag. Zo weet je van tevoren precies wat jou te wachten staat. Je kan bij TsjechieXperience een enkele transfer, maar eventueel ook een retour boeken van en naar het vliegveld in Praag.

Wil je graag een transfer voor het tank rijden met maximaal 4 personen? Boek dan deze 4 persoonsauto voor een retour transfer tank rijden. Jullie worden netjes opgehaald bij hotel of afgesproken locatie en na de activiteit worden jullie veilig teruggebracht. De transfer kan ook voor andere activiteiten geboekt worden. Neem daarvoor contact op via de button bovenaan de pagina of via onze contactpagina.

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Transfer Praag nodig?

Voor een veilige luchthaven transfer in Praag moet je bij TsjechieXperience.nl zijn. TsjechieXperience garandeert een veilige rit met onze transfers vanaf het vliegveld naar de stad Praag. De chauffeurs zijn professioneel en spreken de Engelse taal. 

Naast het boeken van de transfer van en naar de luchthaven in Praag, kan er ook een transfer geboekt worden naar bijv. activiteiten als tank rijden of schieten in Praag. Ook voor overige activiteiten kan een transfer geboekt worden. Vraag hiervoor een offerte aan via de Offerte-button bovenaan de pagina. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Transfer Praag (max. 4 pers.)