Thaise massage 60 min

Een ontspannende Thaise massage in Praag. Geniet van een uitgebreide asian massage bestaande uit een nek- en rug massage. Na een uitgebreide massage mogen jullie ook nog eens jullie voeten laten verwennen door de populaire Garra Ruffa vissen. Zijdezachte voetjes na minutenlang door deze vissen te zijn verwend. Nadat je de deur uit loopt zijn jullie weer helemaal klaar voor een wilde nacht in Praag!


Specialiteiten:

✓ Relaxing

✓ 60 min. lang durende massage!

✓ Inclusief Fish Spa

✓ Naast de Karelsburg

✓ Professionals


Duur van de activiteit:

Ca. 1 uur


Minimaal aantal personen:

1 persoon

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Massage in Praag: 60 min inclusief fish spa

De uitgebreide Thaise massage (60 min) is de ideale activiteit om te kunnen ontspannen tijdens een weekend vol feest, drank en gezelligheid. Geniet even van het moment waarbij je verwend wordt door professionals. In dit uitgebreide arrangement zijn een nek- en rug massage inbegrepen. Na deze heerlijke massage worden de voeten verwend met de beroemde Garra Ruffa visjes die de dode huidcellen van de voeten verwijderen. Hierdoor voelen de voeten heerlijk zacht aan na slechts één behandeling.

 

De Asian massage kan op verschillende locaties in het centrum van Praag worden aangeboden. Er geldt een maximaal van 5 personen per locatie. Ben je met een grotere groep dan 5 personen? Geen enkel probleem. Twee locaties bevinden zich op slechts 10 min. lopen van elkaar. Zo kunnen jullie tegelijkertijd genieten van een ongekend lekkere massage!

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thaise massage 60 min

Geen gerelateerde blogs