Kleiduiven schieten

Wanneer je in Praag bent en iets unieks en actiefs wilt doen, dan is kleiduiven schieten een uitstekende daginvulling voor jullie reis. Het kleiduiven schieten speelt zich af op militair terrein. Daarbij gaan jullie allen 3 rondes schieten en krijgt ieder persoon 2 kansen om de kleiduif naar beneden te halen. Kleiduiven schieten is ook perfect te combineren met het meerijden in een échte BVP-tank. Zo is jullie middag compleet en sluiten we af met een koud biertje.


Specialiteiten:

✓ 3 rondes met max. 2 kleiduiven per ronde per persoon

✓ Koud biertje na afloop

✓ Retour transfer kan bijgeboekt worden

✓ Combinatie met tank rijden mogelijk!

✓ Actief

 

Duur van de activiteit:

Ca. 1 uur

 

Minimaal aantal personen:

8 personen

Kleiduiven schieten met jouw vrienden of collega's

Kleiduiven schieten is voortgekomen uit de jacht, en werd beoefend door de rijkere mensen om buiten het jachtseizoen de schietvaardigheid te behouden. Kleiduiven schieten werd gezien als een extraatje ter afsluiting van de jacht, als oefening, bij het afleggen van het jachtexamen of als onderwerp van een weddenschap.

Een hele leuke ervaring, welke ca. 1 uur duurt. Jullie schieten 3 rondes en iedereen heeft in elke ronde 2 pogingen om de kleiduif te raken. Geniet van deze bijzondere Xperience en adrenaline kick! Na afloop wordt er genoten van een heerlijk koud biertje. Hoe cool is dat!! 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kleiduiven schieten