Kanoën op de Sazava rivier

Kanoën in Praag is een activiteit voor jong en oud. Voor groepsreizen en bedrijfsuitjes een zeker leuke dagbesteding. Het is naast gezelligheid ook een activiteit waarbij je veel te zien krijg van het prachtige natuurlandschap dat Tsjechië te bieden heeft. De activiteit is incl. transfers, lunch en een drankje. De prijs €75,- p.p. is op basis van privé tour met meer dan 10 personen.


Specialiteiten:

✓ Privé tour op aanvraag

✓ Inclusief lunch en drankje

✓ Transfer van en naar het kanoën zijn inbegrepen!

✓ Risico activiteit: zorg zelf voor een goede reisverzekering

✓ Geniet van de Tsjechische natuur

 

Groepstour:

De groepstour wordt uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag. De groepstour is al te boeken vanaf 1 persoon. Je wordt mogelijk samengevoegd met andere boekingen.

 

Duur van de activiteit:

Start om 08:30 uur (tenzij privé) | Duur: ca. 7 - 8 uur

 

Minimaal aantal personen:

2 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Op zoek naar kanoën in de buurt van Praag?

Kanoën is een een gezellige, leuke activiteit voor jong en oud. Ga nu tijdens jullie uitje in Praag kanoën op de Sazava rivier in Tsjechië. De activiteit wordt compleet verzorgd inclusief een lunch en drankje. Er zal tevens een transfer georganiseerd worden die de groep ophaalt in het centrum van Praag en na de activiteit ook weer terugbrengt.

Beschrijving van het kano avontuur op de Sazava Rivier

Voor dit avontuur is geen ervaring nodig. De Engelstalige gids geeft je gedetailleerde instructies aan het begin van de trip en daarna heb je voldoende tijd om het kanoën onder de knie te krijgen voor de tour van start gaat. Uiteraard is de gids er altijd voor je wanneer je hulp nodig hebt, hoewel het onwaarschijnlijk is dat je zijn hulp nodig zult hebben na de eerste paar slagen van je peddel. Het afdalen van de rivier duurt ongeveer 4 - 5 uur, inclusief enkele korte pauzes om vochtige frisse lucht in te ademen en natuurlijk stoppen we voor een kleine lunch onderweg.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kanoën op de Sazava rivier