Goldfingers Praag - Privé tafel + 5 bier per persoon

Goldfingers Praag is een unieke ervaring die je nooit gaat vergeten. Ontdek het Praagse nachtleven en daarbij mag deze stripclub niet ontbreken. Het is de meest geschikte toevoeging voor iedere mannen vrijgezellenfeest. Dit arrangement kost je slechts €20,- per persoon en dat is 50% korting ten opzichte van de prijs die je ter plaatse zou moeten betalen! Dus reserveer direct met TsjechieXperience.


Specialiteiten:

✓ 5 bier per persoon voor de helft van de prijs! (prijs ter plaatse: €8,- per biertje)

✓ Inclusief gereserveerde tafel

✓ Reserveren is mogelijk van 20:30 tot 22:30 uur

✓ Stripclub Topper voor mannen vrijgezellenfeest

✓ Kom niet te laat, na 15 min. wordt je tafel weggegeven!


Duur van de activiteit:

Ca. geen limiet


Minimaal aantal personen:

2 personen

Goldfingers Praag - Dé beste stripclub van Praag

Goldfingers is de bekendste stripclub in Praag . TsjechieXperience biedt dit unieke arrangement aan waarbij je slechts de helft betaald ten opzichte van de prijs die ter plaatse gerekend zou worden. Hierdoor kan je tegen een schappelijke prijs genieten van een onvergetelijke avond in de tofste striptent in hartje Praag.

In Goldfingers is het mogelijk om verschillende stripteases te boeken. Zo kan je aan jullie tafel een dans laten organiseren of speciaal voor de 'vrijgezel' een lap dance. Uiteraard dien je dit ter plaatse te betalen. Dus organiseer jij binnenkort een vriendenweekend of vrijgezellenfeest voor mannen? Vraag dan snel naar onze mogelijkheden voor een tafelreservering. Goldfingers mag je als nr.1 stripclub van Praag zeker niet gemist hebben.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Goldfingers Praag - Privé tafel + 5 bier per persoon