Goldfingers Stripclub Praag - Entree + privé tafel + 4 bier p.p.

Goldfingers Praag is een unieke ervaring die je nooit gaat vergeten. Ontdek het Praagse nachtleven en daarbij mag deze stripclub niet ontbreken. Het is de meest geschikte toevoeging voor iedere mannen vrijgezellenfeest. Dit arrangement inclusief entree, gereserveerde tafel en 4 bier per persoon kost je slechts €32,- per persoon. Reserveer dus direct met TsjechieXperience.


Specialiteiten:

✓ 4 bier (of 2 mixdrankjes) per persoon voor de helft van de prijs! (prijs ter plaatse ca €8,- per biertje)

✓ Inclusief entree en gereserveerde tafel

✓ Tip: boek een VIP tafeldans erbij voor ca €163,-

✓ Nr. 1 stripclub van Praag

✓ Reservering mogelijk tot 23:00 uur. Kom niet te laat, na 15 min. wordt je tafel weggegeven!


Duur van de activiteit:

Ca. geen limiet


Minimaal aantal personen:

8 personen

Goldfingers Praag - Dé beste stripclub van Praag

Goldfingers is de bekendste stripclub in Praag . TsjechieXperience biedt dit unieke arrangement aan waarbij je een stuk minder betaald dan wanneer je ter plaatse naar de club zou gaan. Hierdoor kan je tegen een schappelijke prijs genieten van een onvergetelijke avond in de tofste striptent in hartje Praag.

In Goldfingers is het mogelijk om verschillende stripteases te boeken. Zo kan je aan jullie tafel een dans laten organiseren of speciaal voor de 'vrijgezel' een lap dance. Uiteraard dien je dit ter plaatse te betalen. Dus organiseer jij binnenkort een vriendenweekend of vrijgezellenfeest voor mannen? Vraag dan snel naar onze mogelijkheden voor een tafelreservering. Goldfingers mag je als nr.1 stripclub van Praag zeker niet gemist hebben.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Goldfingers Stripclub Praag - Entree + privé tafel + 4 bier p.p.