Excalibur limousine Praag - max. 7 personen

De énige in Praag met een ultra luxe Excalibur limousine. Deze limousine heeft een enorme renovatie ondergaan en ziet er nu uit als één van de meest luxe limousines van Praag. Wil jij jouw vrienden, vriendinnen of collega's verrassen met een bijzonder ontvangst op de luchthaven of gewoon een tour door de stad? Boek dan nu jouw rit bij TsjechieXperience.

Specialiteiten:

✓ Ultra luxe

✓ Max. 7 personen

✓ Begin het weekend goed vanaf de luchthaven!

✓ [Vrijgezellenfeest TIP] Verrassingsstripshow

✓ Voor de transfer vanaf of naar de luchthaven is een bagage auto altijd benodigd

 

Duur van de activiteit:

Ca. 45 - 60 minuten

Indien airport transfer: de limousine wordt voor ca. 1 uur gereserveerd. Echter de daadwerkelijke tijd in de limousine kan een stuk minder zijn, aangezien dit afhankelijk is van de afstand naar de doorgegeven locatie.

 

Minimaal aantal personen:

n.v.t.

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Uniek en exclusieve Excalibur limousine in Praag

Ben jij nog op zoek naar een luxe vervoersmiddel voor bijvoorbeeld een transfer vanaf de luchthaven in Praag naar het centrum? Dan is de Excalibur limousine een verrassing die jouw vrienden of collega's zeker niet gaat vergeten. De zeer exclusieve Excalibur limo is te boeken voor een maximum van 7 personen. Boek je daar nog een striptease bij, houdt dan rekening met een minder aantal plaatsen.

Maak de rit compleet met een drankje. Zo kan je tegen een toeslag een fles Champagne (Sekt) boeken en kan je direct feesten bij aankomst op de luchthaven. De limousine kan uiteraard ook geboekt worden voor een spectaculaire entree bij de club. De limousine haalt jullie op bij het appartement of hotel en na 1 uur touren door de stad worden jullie bij de club afgezet als een beroemdheid.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Excalibur limousine Praag - max. 7 personen