Boottocht Praag

Leer de hoofdstad Praag kennen vanaf het water met een prachtige rondvaart over de Moldau. Deze sightseeing en restaurant cruises zijn een van de mooiste manieren om de schoonheid van Praag te zien. Heerlijk varen over de Moldau met een drankje in uw hand en genieten van de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug, de Praagse burcht en het Dansende huis. Prijs €14,- p.p. is op basis van 1 uur rondvaart over de Moldau.


Specialiteiten:

✓ Verschillende cruises boekbaar

✓ Tour begeleiding in 9 talen

✓ Uniek perspectief vanaf het water

✓ Restaurant en Bar

 

Duur van de activiteit:

Ca. 1- 3 uur (afhankelijk van soort cruise)

Minimaal aantal personen

8 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Rondvaart Praag inclusief gids - lunch is mogelijk

Boek een fantastische boottocht over de moldau in Praag. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de boot. Maak de mooiste foto's van bijvoorbeeld de Karelsbrug, de Praagse burcht en andere bezienswaardigheden. De boot kan zowel voor kleine groepen als grote groepen worden geboekt.

De rondvaart is natuurlijk het allerleukst bij heerlijk weer met een prachtige zon. Tijdens de middag kan er een lunchcruise geboekt worden. Dit is een 2-uur durende rondvaart waarbij er een heerlijke lunchbuffet wordt voorgeschoteld.

Ook in de avond kan men terecht voor een speciale boottocht. Er kan namelijk een diner buffet worden geboekt op de boot. In dit buffet worden heerlijke Tsjechische delicatesse aangeboden. Proef de Tsjechische keuken tijdens een unieke tocht over de Moldau.

Wat dacht je anders van een romantische cruise door Devil's Channel? Een sprookjesachtige rondvaart langs Middeleeuwse gebouwen. Devil's Channel is een kanaal die de scheiding maakt tussen het Mala Strana en het Kampa eiland. De naam zou afkomstig zijn van een vrouw met een duivels karakter.

Tijdens alle tochten is een welkomstdrankje inbegrepen. Overige drankjes zijn exclusief en dienen ter plaatse te worden betaald.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boottocht Praag