Boottocht Praag

Leer de hoofdstad Praag kennen vanaf het water met een prachtige rondvaart over de Moldau. Deze sightseeing cruise is een van de mooiste manieren om de schoonheid van Praag te zien. Heerlijk varen over de Moldau met een drankje in uw hand en genieten van de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug, de Praagse burcht en het Dansende huis. Prijs €15,- p.p. is op basis van 1 uur rondvaart over de Moldau.


✓ Boeken kan al vanaf 2 personen
✓ Toilet aan boord
✓ Tour begeleiding in 9 talen
✓ Karelsbrug
✓ Restaurant en Bar

Duur van de activiteit:

Ca. 1- 3 uur


Minimaal aantal personen

2 personen

Rondvaart Praag inclusief gids - lunch is mogelijk

Boek een fantastische boottocht over de moldau in Praag. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de boot. Maak de mooiste foto's van bijvoorbeeld de Karelsbrug, de Praagse burcht en andere bezienswaardigheden. De boot kan zowel voor kleine groepen als grote groepen worden geboekt.

De rondvaart is natuurlijk het allerleukst bij heerlijk weer met een prachtige zon. Tijdens de middag kan er een lunchcruise geboekt worden. Dit is een 2-uur durende rondvaart waarbij er een heerlijke lunchbuffet wordt voorgeschoteld.

Ook in de avond kan men terecht bij deze speciale boottocht. Er kan namelijk een diner buffet worden geboekt op de boot. In dit buffet worden heerlijke Tsjechische delicatesse aangeboden. Proef de Tsjechische keuken tijdens een unieke tocht over de Moldau.

Tijdens alle tochten is een welkomstdrankje inbegrepen. Overige drankjes zijn exclusief en dienen ter plaatse te worden betaald.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boottocht Praag