Skischolen

Algemene informatie skischool Tsjechië

Ben je op zoek naar een skischool in Tsjechië om uw wintersport compleet te maken? Wij werken samen met een aantal skischolen in het Reuzengebergte en Ertsgebergte. Skigebieden als Rokytnice nad Jizerou, Spindleruv Mlyn, Harrachov, Pec pod Snezkou en Bozi Dar / Klinovec beschikken over enkele skischolen. Het is ook mogelijk om bij TsjechieXperience ski’s of snowboards te huren. Daarnaast kunnen er ski- of snowboardlessen gereserveerd worden. We garanderen ju de beste kwaliteit en de goedkoopste prijs. De groepen bestaan uit 4 tot 12 personen en worden ingedeeld naar vaardigheid: beginner of gevorderde. Verder kan je zelf het aantal dagen kiezen dat je aan ski- of snowboardlessen wilt deelnemen.

Skischool Tsjechië: welke zijn er precies?

In ieder skigebied is wel een skischool Tsjechië aanwezig. Hieronder gaan we de verschillende skischolen in Tsjechië met jou doornemen. Zo krijg je als bezoeker een indicatie van iedere skischool en weet jij straks waar je aan toe bent. Er zijn zes skischolen waar TsjechieXperience vaak mee samenwerkt namelijk:

  • Skischool Spindleruv Mlyn
  • Skischool Harrachov
  • Skischool Rokytnice nad Jizerou
  • Skischool Pec pod Snezkou
  • Skischool Bozi Dar / Klinovec
  • Skischool Tsjechië

Skischool Tsjechië: lessen en verhuur van ski’s en snowboards

Bij TsjechieXperience is het mogelijk om zowel ski- als snowboard les te volgen tijdens de wintersport bij een samenwerkende skischool. Dit kan je direct in de offerte aanvragen en TsjechieXperience zorgt er dan voor dat alles geregeld wordt. Ski- of snowboard lessen beginnen bij de skischolen in Tsjechië vanaf minstens drie dagen. Er zit verschil in categorie, zo kan je als wintersporter starten als beginner, maar ook als gevorderde. Je krijgt al drie dagen les bij de skischool in Tsjechië voor maar €69.

Naast lessen zal er gezorgd moeten worden voor skimateriaal. Denk aan ski’s of snowboard en natuurlijk snowboots of skischoenen. Tsjechiexperience kan het verhuur hiervan voor jullie regelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit zelf mee te nemen. Skiverhuur of snowboardverhuur is er voor kinderen al vanaf €20,50. Voor volwassenen begint het vanaf €33. De skischolen in Tsjechië zorgen voor hoogwaardig kwaliteit skimateriaal.

Skipassen kunnen aangeschaft worden bij de skischolen of bij de kassa van het skiareaal. Verhuur is inclusief kinderhelm tot 12 jaar.

Vraag de skischool Tsjechië aan in de offerte en TsjechieXperience regelt het!

Bepaal zelf naar welk skigebied je wilt gaan in Tsjechië. Wil je graag een skischool in Tsjechië voor de kinderen of misschien voor jezelf? Wil je ski’s of een snowboard huren? Geef het aan in de offerte en Tsjechiexperience zorgt voor een aanbod op maat! Met TsjechieXperience ga jij met je vrienden of familie zonder zorgen op wintersport!

Wil je liever een privé les, dan sturen we jou vrijblijvend een offerte toe! Mail ons via info@tsjechiexperience.nl, bel ons direct op +31(0)10-760 27 96, stuur ons een SMS of Whatsapp bericht naar +31(0)6-52004840 of vul ons contactformulier in.