City Game Praag

De City Game in Praag is een leuke teambuilding activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, schoolreizen en andere groepsreizen. Jullie worden opgedeeld in groepen van max. 4 personen. Hierbij gaan jullie de City Game spelen en leren jullie op een spelachtige wijze de stad Praag kennen. Alles gaat via een SMS-systeem. Dus er is niet meer nodig dan een mobiele telefoon. Telkens als er een raadsel is opgelost, ontvang je een nieuw raadsel. Stop nu met het doodgewone Sightseeing, probeer de City Game!


Specialiteiten:

✓ Unieke sport

✓ De beste plekken!

✓ VIP plaatsen is mogelijk

✓ Beleving

✓ Populairste sport van Tsjechië


Duur van de activiteit:

Ca. 2-3 uur


Minimaal aantal personen:

2 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Moderne wijze van sightseeing Praag

De City Game, een teambuilding activiteit waarbij je op spel achtige wijze kennismaakt met het betoverende Praag. Geen normale sightseeing meer, maar een leuke nieuwe manier van sightseeing. Hoe werkt het?

 

De City Game bestaat uit 12-16 raadsels. Het duurt ongeveer 2-4 uur, afhankelijk van hoe snel de groep is. Er is één aanvoerder binnen de groep, welke door middel van zijn mobiel instructies doorkrijgt per SMS. Om het spel te starten dien je ‘Start’ te sturen naar het nummer die je krijgt bij de partner in Praag.

 

Raadsel na raadsel dient opgelost te worden. Hierbij moeten jullie zoeken naar afbeeldingen, kunstwerken en allerlei andere objecten om de raadsels op te lossen. Wie uiteindelijk het snelste team is, wint! Het leuke eraan is dat jullie zo Praag op een speelse wijze leren kennen en er is ook een beetje competitie voor wie het beste team wordt!

 

Lukt het niet om een raadsel op te lossen? Dan kan je een hint aanvragen, om hulp roepen of een pauze inzetten. Dit alles gaat per SMS!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:City Game Praag