Pilsner Urquell: The original beer experience Praag

Pilsner Urquell: The Original Beer Experience is een uniek en interactief museum dat het fascinerende verhaal vertelt van 's werelds eerste gouden lager. Bezoekers kunnen dieper in de wereld van Pilsner Urquell duiken en zelfs leren tappen onder begeleiding van professionals. Deze activiteit is ideaal voor groepen die op een leuke manier meer willen weten over de Tsjechische geschiedenis en het wereldberoemde bier.

Dit is de ideale tour waar de hele groep zeker niet verveeld zal raken. De keuze van deze tours is aan jou, beschikbaar in verschillende wereldtalen, en je kunt genieten van bierproeverijen en spelletjes. Gewoon een geweldige activiteit voor een groep vrienden, teambuilding of een vrijgezellenfeest.


Specialiteiten:

✓ Toegang tot het museum met bierproeverij of de Tapster Academy of een combinatie van beide

✓ Audiogids in het Engels of een andere taal

✓ Mogelijkheid om tegen een toeslag bierhapjes, hoofdgerecht of een compleet driegangenmenu te bestellen (vanaf 8 personen)


Duur van de activiteit:
ongeveer 60 minuten

Minimaal aantal personen:
6 personen

*Houd rekening met standaard eenmalige reserveringskosten van €30,- per groep."

Pilsner Urquell: The Original Beer Experience is een uniek museum, niet alleen voor bierliefhebbers, waar we met behulp van de nieuwste technologieën het fascinerende verhaal vertellen van een van onze nationale schatten - 's werelds eerste gouden lager.

Goed bier, net als ijs-hockey, behoort tot de symbolen van onze nationale trots. Terwijl iedereen de smaak van bier kent, weet maar weinig mensen iets over de geschiedenis ervan en alleen de uitverkorenen kennen de perfect afgestemde geheimen van de smaak.

De interactieve belevenistentoonstelling stelt je in staat om de geschiedenis van bier te ontdekken, van de oudheid tot het heden, en onthult de productiegeheimen. Het introduceert je bij degenen die het meest hebben bijgedragen aan het ontstaan van 's werelds eerste gouden lager dat de wereld veroverde. Bovendien kan elke bezoeker onder begeleiding van professionals nog dieper in de geheimen van goed getapt Pilsner Urquell duiken en zich wagen aan het tappen.

Dit is een geweldige activiteit voor alle groepen die op een leuke manier iets willen leren over de Tsjechische geschiedenis en bier.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pilsner Urquell: The original beer experience Praag