Fietstour Praag met Nederlandse gids

Tijdens de fietstour in Praag geniet je van alle hoogtepunten deze fantastische stad bezit of juist de geheime plekken die nog minder ontdekt zijn. De enthousiast gids vertelt met volle teugen over de prachtige historie, architectuur en al het andere dat Praag te bieden heeft. De fietstour kan zowel in groepsvorm als privé worden aangeboden. Voor privé tours geldt uiteraard een toeslag. 


Specialiteiten:

✓ Alle highlights of de verborgen plekjes van Praag

✓ Inclusief Nederlandstalige gids

✓ Groep- of privé tour

✓ Lekker ontspannen fietstour

✓ Een must

 

Duur van de activiteit:

Ca. 3 uur

 

Minimaal aantal personen:

8 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Fietstour Praag of fietsen huren Praag?

De fietstour Praag is één van de leukste tours die je maar kan doen in Praag. Je doet in ca. 3 uur tijd fantastische kennis en ervaringen op die deze stad met zich meebrengt. De Nederlandstalige gids vertelt je in details wat de prachtige bezienswaardigheden inhouden. De tour duurt in de standaard versie zo’n 3 uur en dat is uiteraard niet alleen fietsen. Er wordt ook even tijd gemaakt voor een stop, zodat iedereen even tot rust kan komen en kan genieten.

 

Er zijn twee mogelijke tours te boeken:

De Complete fietstour in Praag. De naam zegt het al, deze tour omvat alle highlights van Praag. Dit zijn de bekend bezienswaardigheden waaronder het Oude Stadsplein, de Praagse burcht, de John Lennon Wall, de Astronomische klok en nog veel meer. Een Nederlandse gids zal jullie alles hierover vertellen. Als de tour is afgelopen (rond lunchtijd), krijg je van de gids uiteraard ook nog tips voor een leuke lunchlocatie!

Starttijd: 10:30 uur

De Verborgen Praag fietstour. Ook hier hoeven wij de naam niet uit te leggen. Dit is wat ons betreft een échte aanrader wanneer je een verblijf in de Oude Stad hebt geboekt. Hierdoor begeef je je hoogstwaarschijnlijk het gros van de tijd door de Oude Stad en dus biedt deze tour de oplossing om meer te zien van de stad. Enkele hoogtepunten zijn het "Dansende Huis", Vysehrad, het St Petrus en Pauluskerk, Napvlaka en nog veel meer. Veel momenten tijdens deze tour geven je een prachtig uitzicht en dus kunnen er mooie foto's gemaakt worden!

Starttijd: 14:00 uur

Privé fietstour boeken?

Een privé fietstour is mogelijk vanaf 4 personen. Het voordeel van een privé tour is uiteraard dat je zelf het tempo bepaald en wat je te zien krijgt. Wil je twee stops? Geen enkel probleem. Alles kan voorafgaand aan de tour met de gids worden besproken. De deskundige gidsen zullen daarna de tour indelen op basis van de wensen van de klant. De starttijd van de tour mag uiteraard ook helemaal zelf bepaald worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fietstour Praag met Nederlandse gids