Rondleiding Oude Stad Praag

De rondleiding in Praag start vanuit de Oude stadscentrum. De tour duurt zo’n 3 uur. Het speciale aan deze rondleiding is dat jullie begeleid gaan worden door een Nederlandstalige gids in Praag! Hoe gaaf is dat? Deze kan jullie alles in het Nederlands vertellen over de prachtige Oude Stad. Zo gaan jullie een bezoekje brengen aan de Oude Stadsplein, de Joodse wijk, de Astronomische klok, het Nationaal Theater, de Karelsbrug en nog veel meer! Wil je liever niet lopen, maar misschien fietsen? Kijk dan tussen de andere tours in Praag in voor bijvoorbeeld een fietstour in Praag.


Specialiteiten:

✓ Oude Stadsplein

✓ De Karelsbrug (Charles Bridge)

✓ De Praagse burcht


Duur van de activiteit:

Ca. 3 uur


Minimaal aantal personen:

8 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Rondleiding Praag - met Nederlandstalige gids

De rondleiding tour door Praag wordt begeleid door een spontane Nederlandstalige gids die jullie alles kan vertellen over de Oude Stad. Tijdens deze citytour / stadswandeling krijgen jullie alles te weten over de prachtige Oude Stad. Als het gaat om de Oude Stad dan wordt hiermee echt het historisch oude gedeelte van de Stad bedoeld. Dit gedeelte staat vol met wereldberoemde Praagse bezienswaardigheden waar van alles over verteld kan worden. Jullie komen tijdens deze 3 uur dan ook alles te weten over de meest interessante plaatsen van Praag.

Uiteraard is het niet alleen maar lopen en luisteren naar de Nederlandse gids in Praag. Ontspanning is ook een belangrijk deel van de tour. Er is tijd voor een koffie / gebak break. Nadat dit op is, kunnen jullie weer verder gaan genieten van het prachtige art-deco, barok en gotische stijlen waarin de gebouwen zijn gemaakt. Je kijkt je ogen uit! 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rondleiding Oude Stad Praag