Curling Praag

Curling Praag is een activiteit die jaarlijks door veel toeristen wordt gedaan. Curling is een vaardigheidspel en een traditie. Curling is van oorsprong een Schotse traditie. Dankzij de vaardigheden als teamspirit, tactiek en inschattingsvermogen is het een zeer populair spel geworden. Prijs op basis van 8 personen per baan.


Specialiteiten:

✓ Max. 2 banen op hetzelfde moment beschikbaar. Groepen groter dan 20 personen op aanvraag

✓ Teambuilding

✓ Transfer retour op aanvraag

✓ Inclusief alle curling benodigdheden

✓ Schone schoenen vereist

✓ Alleen boekbaar van september t/m april (de maand mei: vraag naar beschikbaarheid)

 

Duur van de activiteit:

Minimaal 2 uur

 

Minimaal aantal personen:

6 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Curling Praag - Unieke teambuilding

De curling baan in Praag heeft 4 banen ter beschikking. Het ideale aantal spelers ben baan is 8 personen, namelijk 4 tegen 4. Op zijn minst zijn er 6 personen nodig zodat je 3 tegen 3 kan spelen en maximaal 5 tegen 5 op 1 baan. Er kunnen meerdere banen tegelijk afgehuurd worden indien gewenst. De ideale aantal uren is 2 tot 3 uur.

Voor het spelen van Curling moet je zorgen dat je schone sportschoenen bij je hebt. Daarnaast wordt er gevraagd een schoon paar schoenen extra bij je te hebben.

Curling is van oorsprong een Schotse traditie en is zo'n 500 jaar geleden verzonnen. Het heeft een culturele achtergrond net als golf en cricket. Aangezien de sport technische en strategische vaardigheden vereist, is het een zeer populaire activiteit geworden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Curling Praag