Stedentrip Praag

Stedentrip Praag

Een unieke stedentrip Praag met uw partner, vrienden, familie, vereniging of werk? Deze hoofdstad van Tsjechië wordt beschouwd als een van de mooiste en meest romantische steden van Europa en het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze Gouden Stad, een van de bijnamen van Praag, ligt aan de mooie rivier de Moldau en heeft een groot aanbod van bezienswaardigheden, musea, attracties, (sport)activiteiten en evenementen. Naast uitgaan is ook shoppen in de stad een waar feest. Praag kent verschillende populaire warenhuizen en daarnaast is de duurste winkelstraat, Pařížská, absoluut een bezoek waard.

Wij hebben een aantal mooie stedentrips samengesteld, maar uiteraard helpen wij ook graag bij het zoeken van een hotel en stellen graag een reis samen die geheel aansluit op jouw persoonlijke wensen. Bij ons kunt u verschillende stedentrips naar Praag boeken. Bijvoorbeeld de Cultuur, Wine & Dine Praag. Tijdens de stedentrip Praag maak je in vijf dagen kennis met de prachtige stad. Een wijnproeverij, een adembenemende operavoorstelling en een rondleiding door Praag is hier onder andere bij inbegrepen. Ook behoort een diner inclusief wijnarrangement en entree tot concentratiekamp Terezin met rondleiding bij de trip.

Betoverende Stedentrip Praag: één van de mooiste steden van Europa

Na de Fluwelen Revolutie is Praag één van de mooiste steden van Europa geworden, daarnaast is het één van de voordeligste locaties om te genieten en te ontspannen. Je bent er voor een biertje (buiten het centrum) euro kwijt. De stad staat inmiddels erg hoog in de top 10 van de meest bezochte steden van Europa. De mix tussen de statige bouwwerken uit voorgaande eeuwen en de mix van architectuur zorgt ervoor dat Praag ongekend populair is verschillende leeftijdscategorieën. Naast dat de stad op een hoog historisch niveau absoluut opvalt, is het voor jongeren een fantastische plek om uit te gaan. Talloze cafés, bars en discotheken wachten op een bezoek voor een onvergetelijke ervaring.

TsjechieXperience verzorgt onder andere vrijgezellenfeesten en vrijgezellenweekenden naar Praag, omdat de stad zoveel op uitgaansgebied te bieden heeft. Een vrijgezellenweekend Praag vrouwen of vrijgezellenweekend Praag mannen, beide zijn mogelijk. De veelzijdigheid van de stad maakt het haast onmogelijk om alles in een paar dagen te ontdekken. Toch is een stedentrip Praag zeker de moeite waard om te boeken. Heel vaak komen bezoekers van de stad nog eens terug, omdat ze betoverd raken door de sfeer, de mentaliteit en de sprookjesachtige uitstraling die Praag heeft. Kortom: een stedentrip Praag is zeker de moeite waard.

Boek een stedentrip naar Praag

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de stad biedt? Wil je ook betoverd worden door de veelzijdigheid? Boek een stedentrip Praag bij TsjechieXperience!