Golf Resort Black Bridge - Green fee 18-holes

Zeer moderne Golf Resort Black Bridge in Praag, gelegen tussen Černý Most en Dolní Počernice. De golfbaan ligt op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Praag, dus ideaal te combineren met een citytrip of golfreis.


Specialiteiten:

✓ Het gehele jaar geopend

✓ Gemakkelijk bereikbaar

✓ Aanvullende diensten als Kid's club en/of Fysiotherapie

✓ Resort aanwezig bij de golfbaan

✓ Excellente trainingsfaciliteiten


Kenmerken:

✓ Lengte van de golfbaan: 13.855 meter

✓ Afstand tot Praag: 50 kilometer

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Golf Resort Black Bridge Praag

Black Bridge Golf Resort is een 18 holes wedstrijdbaan met een 72 par en lengte van 6.190 meter. De baan beschikt over uitstekend onderhouden greens. Op Black Bridge kunt u ook ’s winters een potje golfen. Er zijn uitstekende trainingsfaciliteiten aanwezig met een verlichte driving range en en 3-holes academie.
Golf Club Black Bridge – Modern en Mooi!

Naast de golfbaan zelf, beschikt Golf Resort Black Bridge over gezellige appartementen liggend midden op de golfbaan zelf. De leuke en gezellige appartementen zijn ideaal voor een stay & play combinatie op Black Bridge. Daarnaast zijn de accommodaties ook geschikt voor zakenreizen en bezoekers van de stad Praag.

De appartementen hebben een zeer elegante interieur en is voorzien van alle gemakken. De golf course beschikt daarnaast over verschillende luxe faciliteiten. Zo is er een kid's club, een autowas service (met de hand) en een restaurant.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Golf Resort Black Bridge - Green fee 18-holes

Geen gerelateerde blogs