Human table football Praag

Hou je van tafelvoetbal? Wat dacht je dan van Human table footballin Praag? In dit spel gaat het niet alleen om het verplaatsen van de plastic spelers, in dit spel worden jullie zelf de spelers! Denk echter niet dat het spel eenvoudig is. Je moet de balk de gehele tijd vasthouden en om te kunnen bewegen, zullen je teamgenoten die dezelfde balk vast hebben ook moeten bewegen! Dat betekent één ding. Teamwork is cruciaal in dit spel.


Specialiteiten:

✓ Teambuilding

✓ Biertje na afloop

✓ Retour transfer optioneel

✓ Combineren met bubble voetbal of paintball

✓ Leuke buitenactiviteit

 

Duur van de activiteit:

1 uur

 

Minimaal aantal personen:

6 personen

Human table football ofwel menselijk tafelvoetbal in Praag

Human table football is een geweldige activiteit als het gaat om teamwork. Je bent als spelers van het spel verbonden met enkele andere spelers. Je dient daardoor perfect met elkaar te bewegen om te kunnen presteren. Het menselijk tafelvoetbal wordt gespeeld op een locatie waar tevens andere activiteiten te boeken zijn. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld Human table football te combineren met bubble voetbal, footdarts of zelfs paintball.

Naast activiteiten kan er op de locatie ook een BBQ georganiseerd worden, iets wat met lekker weer in de zomermaanden ideaal is. Maak het nog gekker met een onbeperkt bier arrangement en jullie middag/avond kan niet meer stuk!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Human table football Praag