IPad Puzzeltocht Praag

Dit creatieve Team Building activiteit kan worden gebruikt als een test voor verschillende vaardigheden op een ander type terrein dan de standaard werkvloer. Elk team krijgt een iPad met instructies en aanwijzingen. Daarna vertrekken de teams alleen voor een spannende tocht door Praag. De Treasure Hunt bevat kennisvragen over Praag en Tsjechië, je krijgt Tsjechische taalles, we gaan een wedstrijdlied zingen, met de iPad zullen we ook foto’s en filmpjes maken bij bekende bezienswaardigheden en we gebruiken de iPad als kompas om op de kaart te navigeren voor GPS checkpoints, etc. Prijs van €35,- per persoon is op basis van minimaal 25 personen.


Specialiteiten:

✓ Alle highlights van Praag

✓ Beginpunt in hotel of centrum

✓ Teambuilding

✓ Unieke puzzeltocht door Praag

✓ Creatief

 

Duur van de activiteit:

Ca. 3 - 4 uur

 

Minimaal aantal personen:

10 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

IPad puzzeltocht in Praag - bedrijfsuitje of groepsreis

Personeel komt in contact met mensen van het bedrijf waarmee ze doorgaans niet in contact zouden komen. Dit kan de barrières tussen hen doorbreken en een nieuw tijdperk van samenwerking, vertrouwen en frisse ideeën laten starten. De uitdaging van dit spel is de vaardigheden die nodig zijn om conflicten op te lossen. Teams ondervinden dat zelfs een mislukking kan leiden tot succes in de finale door te leren van fouten die ze hebben gemaakt. Nieuwe uitdagingen, rationeel en strategisch denken kunnen de sleutel zijn tot verdere ontwikkeling.

Het competitieve element zorgt voor pit en zorgt ervoor dat iedereen vol energie blijft strijden tot het eind. Na de Hunt zal er een prijsuitreiking plaatsvinden met een leuke prijs. De iPad Hunt zorgt voor een onvergetelijke dag met heel veel lol en foto’s en video’s om nog weken of maanden na te genieten!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:IPad Puzzeltocht Praag