Boat Party Praag

Op unieke wijze feesten in Praag met de grootste Boat Party in Europa. Ontvang bij het boeken van deze activiteit tickets voor de boat party. Daarnaast krijgen jullie toegang tot één van de topclubs in Praag, mits jullie meegaan met de groep vanaf het bootfeest! Geniet van een ongekend vette boot party. Maak het feest compleet door de pre-party erbij te boeken. Tijdens de pre-party onbeperkt drinken!

Specialiteiten:

✓ Onbeperkt drank tijdens de Pre-Party! (bier, wijn en vodka shots)

✓ Grootste bootfeest van Europa

✓ Uniek

✓ Gratis toegang tot een topclub in Praag

✓ De leukste drankspellen

 

Duur van de activiteit:

Ca. 4,5 uur

 

Minimaal aantal personen:

2 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €20,- reserveringskosten per groep

Grootste boot feest van Europa

Europa’s grootste boat party in Praag. TsjechieXperience kan voor jullie toegang verschaffen tot dit geweldige feest. Wat zit er in het pakket?

 

Tickets Pre-Party Boat Party Prague:

De Pre-Party vindt plaats in één van de gezellige clubs in het centrum van Praag. Geniet twee uur lang van een ongelimiteerde hoeveelheid bier, wijn en shots Vodka. Er worden daarnaast drankspellen georganiseerd zoals Beerpong, Flipcup & Jenga. Rond 22.00 uur zullen jullie gezamenlijk als Boat Party-feestgangers naar de locatie lopen van de Boat Party.

 

Tickets Boat Party Prague:

Het hoofdfeest vindt plaats op de boot zelf. De boat party duurt ca. 2 uur en daarbij zal de boot van wal gaan. Ook op het dek van het schip kan gefeest worden, waarbij je tevens kan genieten van het prachtige uitzicht. Dans op de vetste beats en maak er een onvergetelijke avond van!

 

After Party:

Tevens is het mogelijk om met de party people van de boot te gaan afteren. Jullie krijgen mits jullie met de groep van de Boat Party Praag richting het centrum gaan, gratis toegang tot één van de topclubs in Praag. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boat Party Praag