VIP arrangement club Duplex

VIP pakket in de populairste bar/lounge van Praag. Club Duplex is een club zoals we dat in vele steden kennen. Geweldige DJ's en de leukste nachten! Voor de VIP groepen worden tafels gereserveerd en daarnaast geweldige muziek en dansende mensen aan de bar. Een hele leuke en ontspannen sfeer voor een geweldige nacht in Praag. Geniet van verschillende shots, sterke dranken en cocktails in dit geweldige VIP arrangement van club Duplex in Praag.


Specialiteiten:

✓ Exclusief

✓ Onbeperkt drank tot een limiet van 2000 CZK per persoon

✓ Privé tafel

✓ Unieke locatie op 6de verdieping op Wenceslas Square

✓ Inclusief entree

 

Duur van de activiteit:

Ca. tot 04.00 uur

 

Minimaal aantal personen:

8 personen

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Uitgaan in Praag: club Duplex

V.I.P. Club Duplex geeft een magisch uitzicht over de stad Praag. Vanaf het balkon kijk je uit over de daken van het centrum in Praag. Duplex beschikt over vier bars, een geweldige geluidsinstallatie en uitmuntend personeel om jouw als VIP te ontvangen.

 

In het VIP arrangement zit bijna onbeperkt drank tot een limiet van 2000 CZK. Dhr. de Graaf: "Het VIP arrangement in Duplex was echt geweldig. We hebben echt hard ons best gedaan om aan het limiet te komen, maar dat is niet gelukt". Daarnaast krijgen jullie een eigen VIP tafel in deze prachtige club. Geniet van geweldige muziek en maak er een geweldige avond van!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VIP arrangement club Duplex

Geen gerelateerde blogs