Golfpakket E - Golf & Rondreis West - Praag – Zuid West

7-daagse Golf & Rondreis West – Praag – Zuid vanaf € 495,- p.p.:

           Dag 1

            Dag 2
           Dag 3
           Dag 4
 • Ontbijtbuffet
 • Tee time op de golfbaan Albatross
 • Overnachting in ****  hotel Victoria in Praag
           Dag 5
 • Ontbijtbuffet
 • Tee time op de golfbaan Konopiste
 • Overnachting in ****  hotel Victoria in Praag
           Dag 6
 • Ontbijtbuffet
 • Tee time op de golfbaan Greensgate
 • Overnachting in ****  hotel Greensgate nabij Plzen
           Dag 7
 • Ontbijtbuffet
 • Vertrek naar Nederland

*De getoonde prijs is vanaf prijs, vraag via de contactformulier, WhatsApp of e-mail een vrijblijvende offerte aan en ontvang de exacte prijs.

Hoe leuk is het om in een week tijd drie verschillende top golflocaties te bezoeken. Dit golfarrangement is bedoeld voor mensen die houden van reizen en het bezoeken van verschillende regio's en golfbanen. U begint te spelen rondom Karlovy Vary en Marianske Lazne, daarna rijdt u door naar de bierstad Plzen (Pilsen) en eindigt u de rondreis in de hoofdstad Praag. Het pakket bestaat uit 6 nachten in 3 verschillende steden en 4x golfen op de naastgelegen golfbanen.

U gaat golfen op de golfbanen:

Cihelny Golf & Spa Resort Karlovy Vary ligt op een magnifieke plek, namelijk in de vallei van rivier de Teplá in de buurt van Karlovy Vary, ook wel bekend als Karlsbad. Eén van de pareltjes op de course is hole nummer 5 (par 3). Deze ligt namelijk bovenop een rots. De lokale bevolking zegt dat de hole te bespelen is met een putter, maar de kans is groot dat de bal zijn baan verliest. Daarnaast is hole-18 het vermelden waard. Door de stijle hellingen en de vele bunkers is dit een gevreesde hole voor vele golfers.

In het eerste zicht lijkt de golfcourse van Marianske Lazne over niet al te veel uitdaging te beschikken. Het tegendeel is echter waar. De baan vereist zowel precisie als veel technisch inzicht van de golfspelers. Daarnaast kan een golfbaan bijna niet mooier liggen, midden tussen de prachtige natuur.

In 2012 werd Albatross Golf Club als nr. 1 Golf club van Tsjechië gekozen door de Amerikaanse editie van Golf Digest. Sinds 2016 is Albatross een echte Europese golfbestemming. Tot zeker 2018 zal het European Tour plaatsvinden op dit prachtige golf resort.

Greensgate Golf & Leisure Resort is het schoolvoorbeeld van de fantastische ontwikkeling die de golfsport binnen Tsjechië doormaakt. De in 2017 vernieuwde golfbaan heeft een aanzienlijke vooruitgang geboekt. De faciliteiten, diensten en sportervaringen meten zich nu met de top en niet voor niets heeft de golf course in Dysina al sinds 2004 een geweldige internationale reputatie.

Golf Resort Konopiste biedt spel op twee 18 holes- en een 9 holes baan. De wedstrijdbaan Radecky is met een aantal bunkers en water obstakels een echte uitdaging. De tweede wedstrijdbaan D' Este, welke is vernoemd naar de groothertog Frantisek D' Este, de laatste adelijke bewoner, is zeer ruim van opzet en biedt genoeg spannende momenten tijdens uw spel op Golf Resort Konopiste.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Golfpakket E - Golf & Rondreis West - Praag – Zuid West

Geen gerelateerde blogs