Golfpakket F - Golf & Rondreis Plzen - Praag - Cesky Krumlov

5-daagse Golf & Rondreis West – Praag – Zuid vanaf 229,- p.p.:

           Dag 1

            Dag 2
           Dag 3
 • Ontbijtbuffet
 • Tee time op de golfbaan Hluboka nad Vltavou
 • Overnachting in ****  hotel Budweis in Ceske Budejovice
           Dag 4
 • Ontbijtbuffet
 • Tee time op de golfbaan Svojtkova Lhota
 • Overnachting in ****  hotel Budweis in Ceske Budejovice
           Dag 5
 • Vertrek naar Nederland 

*De getoonde prijs is vanaf prijs, vraag via de contactformulier, WhatsApp of e-mail een vrijblijvende offerte aan en ontvang de exacte prijs.

5 - daagse Golf & Rondreis West - Zuid Tsjechie - Pakket F

Voor de echte golf fans is dit een fantastische reis. Net over de Duitse grens verblijf je in het luxe Golf Resort Greensgate. De dag na aankomst ga je golfen op de uitdagende golfbaan Greensgate. De volgende dag reis je door naar het prachtige Zuid Bohemen waar je kunt golfen op 2 mooie golfbanen. Vanuit het centraal gelegen hotel Budweis kun je de regio van Zuid Bohemen verkennen.

U gaat golfen op de golfbanen:

Greensgate Golf & Leisure Resort is het schoolvoorbeeld van de fantastische ontwikkeling die de golfsport binnen Tsjechië doormaakt. De in 2017 vernieuwde golfbaan heeft een aanzienlijke vooruitgang geboekt. De faciliteiten, diensten en sportervaringen meten zich nu met de top en niet voor niets heeft de golf course in Dysina al sinds 2004 een geweldige internationale reputatie.

 • Golf Club Hluboka nad Vltavou

Golfbaan Hluboká nad Vltavou is gelegen in een prachtig landschap in Zuid-Bohemen recht onder kasteel Hluboká. Golf Club Hluboká nad Vltavou beschikt over een 18-holes en 19-holes course met een fantastische driving range. De golfbaan wordt zeer gewaardeerd door golfspelers vanwege de prachtige ligging. Kasteel Hluboká wordt namelijk één van Tsjechisch mooiste kastelen genoemd.

  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Golfpakket F - Golf & Rondreis Plzen - Praag - Cesky Krumlov

  Geen gerelateerde blogs