Greensgate Golf & Leisure Resort - Green fee 18-holes

De golfbaan in Plzen uit 2008 heeft 18 holes is gelegen bij het Ejpovice meer in het rustige dorpje Dysina vlak bij de bekende stad Pilsen en is volledig opgegaan in het natuurlandschap. Het is een uitdagende baan waar spelers van alle niveaus op de proef worden gesteld, Er zit veel variaties tussen de verschillende holes, vooral hole 11 waar de green op een eiland ligt.


Specialiteiten:

✓ 2017 Faldo Series Czech Championship

✓ Uitstekende trainingsfaciliteiten

✓ 2013 The Beste Hole in the Czech Republic

✓ Buggy catering

✓ Restaurant


Kenmerken:

✓ Lengte van de golfbaan: 5502 meter

✓ Afstand tot Praag: 90 kilometer

Golf Park Plzen verandert naar Greensgate Golf & Leisure Resort

Golf in Tsjechië kent een razendsnelle ontwikkeling door. Met tal van prachtige Golf resorts is Tsjechië naam aan het maken binnen de golfreizen. Greensgate Golf & Leisure Resort is hier een voorbeeld van. De in 2017 vernieuwde golfbaan heeft een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt. De faciliteiten, diensten en sportervaringen meten zich nu met de top en niet voor niets heeft de golf course in Dysina sinds 2004 een geweldige internationale reputatie.

Het golf resort in Plzen is al jaren de plek waar het Ladies Europen Tour wordt gehouden. De Greensgate course is een veeleisende 18-holes baan. De golfbaan is omringd door heuvels, bossen en rivieren. De rivier Klabava en Ejpovice geven deze course een prachtig natuurlijke uitstraling.

Het resort van Greensgate

Het 4-sterren hotel van Greensgate is gevestigd in een gerenoveerde boerderij in het rustige gedeelte van het dorp Dysina. Het hotel is gelegen op ongeveer 10 km afstand van het historische centrum van Pilsen. Ideaal om er even tussenuit te gaan na het golfen. Het golf resort heeft een eigen trendy ingerichte restaurant met openhaard en bar. De kamers in het hotel zijn modern en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning, een tv, een koelkast, een minibar en een badkamer met douche en toilet. En niet te vergeten, gratis WiFi.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Greensgate Golf & Leisure Resort - Green fee 18-holes

Geen gerelateerde blogs