Golfpakket G - 5-daagse Auto Golf & Prague City - Shortbreak

5-daagse Golf & Prague city arrangement met eigen vervoer - shortbreak vanaf € 349,- p.p.:

  • Transfer met eigen auto
  • Tee time op de golfbaan Albatross
  • Tee time op de golfbaan Konopiste
  • Tee time op de golfbaan Karlstejn
  • 4x Overnachting in een uitstekend *** hotel Wenceslas Square of *** hotel Adler midden in het centrum van Praag
  • 4x Ontbijtbuffet

*De getoonde prijs is vanaf prijs, vraag via de contactformulier, WhatsApp of e-mail een vrijblijvende offerte aan en ontvang de exacte prijs.

5-daagse Golf & Prague city (eigen auto) arrangement - Shortbreak - Pakket G

Dit golfpakket G is bedoeld voor liefhebbers van de combinatie Golf & City met eigen vervoer. Geniet van deze heerlijke golfreis en ontdek het mooie dat Tsjechië u te bieden heeft.

U gaat golfen op de golfbanen:

In 2012 werd Albatross Golf Club als nr. 1 Golf club van Tsjechië gekozen door de Amerikaanse editie van Golf Digest. Sinds 2016 is Albatross een echte Europese golfbestemming. Tot zeker 2018 zal het European Tour plaatsvinden op dit prachtige golf resort.

Golf Resort Konopiste biedt spel op twee 18 holes- en een 9 holes baan. De wedstrijdbaan Radecky is met een aantal bunkers en water obstakels een echte uitdaging. De tweede wedstrijdbaan D' Este, welke is vernoemd naar de groothertog Frantisek D' Este, de laatste adelijke bewoner, is zeer ruim van opzet en biedt genoeg spannende momenten tijdens uw spel op Golf Resort Konopiste.

Het Karlstejn Golf Resort wordt beschouwd als de mooiste baan van Tsjechië en tegelijkertijd ook als duurste golfbaan. De golfbaan Karlstejn spreidt zich uit over het heuvelachtige en beboste landschap van Centraal Bohemen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Golfpakket G - 5-daagse Auto Golf & Prague City - Shortbreak

Geen gerelateerde blogs