Vakantie

Vakantie Tsjechiƫ: Het land van verhalen

Wil je een vakantie naar Tsjechië boeken, naar het land van verhalen? TsjechieXperience verzorgt jouw vakantie, geheel aan de hand van jouw wensen. Naast dat je bij ons een aantal arrangementen kunt boeken met een verblijf in de wonderbaarlijkste steden van Tsjechië, zorgen wij er ook graag voor dat wij je een vakantie naar Tsjechië op maat aanbieden. Hierbij geef je jouw wensen aan ons door, waarna wij aan de slag gaan om een zo scherp en compleet mogelijke offerte voor je uit te brengen. Ga je voor een compleet verzorgde vakantie of voor één van onze samengestelde arrangementen? Een onvergetelijke vakantie naar Tsjechië boek je bij TsjechieXperience.

Goedkope vakantie naar Tsjechië boeken?

Ben je van plan een goedkope vakantie naar Tsjechië te boeken, maar kan je niet kiezen uit al die prachtige steden? Wij kunnen ons voorstellen dat je eerst graag meer wilt weten over dit land van pracht en praal. Welke bezienswaardigheden zijn de moeite waard om te bezoeken? En welke activiteiten laten je echt van de cultuur proeven? TsjechieXperience biedt een groot aantal unieke vakanties naar Tsjechië aan, zodat je alles in één keer kunt bezoeken. Ook kan je ervoor kiezen om twee stedentrips naar Praag en een andere mooie stad zoals Brno te combineren. Ga voor een unieke vakantie naar Tsjechië en geef je wensen gerust bij ons aan.

Combineer het mooiste van Tsjechië in één vakantie

Groepsreizen, vrijgezellenfeesten, wintersportvakanties, golfreizen én zakelijke reizen worden compleet door ons verzorgd. Wil je een combinatie tussen één van deze reizen, dan verzorgen wij een vakantie naar Tsjechië op maat. Met meer dan twintig jaar ervaring in de reisbranche, onze Tsjechische roots en passie voor ons thuisland laten wij je graag de mooiste plekjes van het land zien. Een rondreis door Tsjechië is ook zeker de moeite waard. Naast het sprookjesachtige Praag zijn de steden Karlovy Vary, Brno en Mikulov een must om te bezoeken. Tsjechië is populair onder de Westerse vakantiegangers en is relatief goedkoop. Voor de Tsjechen is vakantie vieren in eigen land mogelijk, wat voor vele andere Oostbloklanden niet is weggelegd.

Breng een bezoek aan deze adembenemende bezienswaardigheden

Verschillende bezienswaardigheden in Tsjechië staan sinds 1992 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wil je adembenemende monumenten en kathedralen bezoeken? Tijdens je vakantie in Tsjechië zijn deze culturele bezienswaardigheden uitstekend te combineren met het bruisende uitgaansleven. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn, zodat wij een compleet arrangement op maat kunnen boeken. Zo ben je voordat je op reis gaat al gegarandeerd van toegang tot die spraakmakende club. Of beschik je al over toegang tot één van de mooiste exposities van het land.

Vakantie naar Tsjechië op maat boeken?

Geef je wensen voor jouw vakantie naar Tsjechië aan ons door via ons contactformulier, mail naar info@tsjechiexperience.nl of bel ons op 010-7602796. Ook kun je ons Whatsapp berichtje sturen via 06-52004840. Wij delen onze passie voor dit prachtige land graag met jou en staan voor je klaar om al je vragen over Tsjechië te beantwoorden.