Bier- of Prosecco fietsboot Praag

Sightseeing, teambuilding en feesten, dit is allemaal mogelijk op de prosecco- of bierfietsboot in Praag. De standaard bierfiets kent iedereen wel, maar nu is er de mogelijkheid om de bierfiets op het water uit te voeren. De fietsboot is volledig uitgerust met een biertap en ingebouwde koeler, klaar om van jouw uitje een onvergetelijk feest te maken! 1 fietsboot heeft een maximale beschikbaarheid van 11 personen (maar we hebben twee bierfiets boten beschikbaar).


Specialiteiten:

✓ 30 liter bier of 10 flessen prosecco

✓ 2 fietsboten beschikbaar (max. 11 personen per boot)

✓ Neem je eigen muziek mee

✓ Non-alcoholische tour mogelijk op aanvraag

✓ Inclusief verschuifbaar dak (bij slecht weer)


Duur van de activiteit:

Ca. 1,5 uur


Minimaal aantal personen:

n.v.t. (max. 22 personen verdeeld over twee boten)

*Houdt rekening met standaard eenmalig €30,- reserveringskosten per groep

Een bier- of proseccofiets, maar dan op een boot vanaf het water van de Moldau!

Maak kennis met de betoverende stad vanuit een uniek perspectief! Praag biedt als enige Europese stad deze geweldige fietsboot aan om zo op een leuke, gezellige en unieke manier met vrienden of vriendinnen te genieten van jullie verblijf.

Er zijn 10 stoelen met pedalen aanwezig en daarnaast is er nog een stoel voor de gelukkige, die niet hoeft te trappelen. Maak je echter geen zorgen, want de fietsboot is uitgerust met een ondersteunende motor, zodat het fietsen jullie gemakkelijk af zal gaan.

Als extra's (toeslag) kan er een kapitein worden meegenomen tijdens de activiteit. De kapitein is iemand met een uitgebreide lokale kennis over de bezienswaardigheden, maar ook over het nachtleven of het eten en drinken in Praag. Dus wil je tijdens de activiteit informatie op doen, gebruik deze kans.

Als je een tour volledig op maat wilt boeken, dan is dat ook mogelijk. De route kan bijvoorbeeld gewijzigd worden of er kan een non-alcoholische tour georganiseerd worden. Ook een langere tour dan de standaard 1,5 uur is mogelijk. Hiervoor dient u echter wel een aanvraag in te dienen en er zal een aangepaste prijs met je worden besproken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bier- of Prosecco fietsboot Praag